Pozdravljena dekleta...
Mene je bolj malo na netu zadnje čase, ta utrujenost se kar ne neha in ne neha... Plust tega malega vlačimo po dohtarjih ker ima probleme s kislino in bo očitno pri svojih 2 letih že 2 moral na gastroskopijo...ma smolo poba... ampak upam da bodo vsaj pogruntal potem kaj mu je..
Šlaufi pravite, hehe, posodim, ah kaj posodim, podarim še mojega če bi rada katera že imela oblince... tko da, ja, meni se tudi še nič ne vidi, samo napihnjena sem ker imam bolj počasno prebavo zadnje mesece, ampak se bo uredila, vsaj v 1.nos se je. Je pa pri meni pri NS delal vaginalni UZ in preko trebuha, pa je komaj kaj videl skozenj, no pa imam danes5 kg več kot takrat tako da bo gotovo spet vaginalni uz...
Strije sem imela, so nastale v zadnjih tednih, ampak te me ne skrbijo, mene bolj skrbi sam porod, koliko bom strgana, ker pri prvem otročku sem bila ZELO.... ampak o tem bomo razmišljali takrat ane...
Aja, kaj sem pozabila, na NS bomo vprašal kaj vidi, ampak dvomim da se bo kaj videlo, vsaj po izkušnjah..se ni razločilo..al pa je bil tako čudno mali postavljen, ne vem kaj je že bil razlog. Več pomena bom dala 3duz pregledu v 25 tednu - samoplačniški..takrat se že vse lepo vidi, poteze, razvoj organov, spol....
Šibam med mižavce... SREČNO vsem na pregledih in čimmanj slabosti vsem ki jih tarejo..papa***