hey hey, kako ste srečke
sesil midve sva bile tud danes na kostanjevem pikniku
Je blo res luštno, škoda da se ne poznamo
majčica men je pripadal UZ za morfologijo in tud v 32 tednu, ko preverijo kako je otrok obrnjen. Pa imam G v porodnišnici, kjer šparajo 100%, tko da pripadajo nam trije.
Še dobr da imam AS doma, da bom lažje čakala na morfologijo. No sej še mal pa bomo čutile brcike
, ene jih pa že, blagorčke
Upam, da jih jst tud čim prej!!!
Joj snega pa jst še čist nič ne rabim, naj bo raje takrat ko je treba, za Božič, da ne bo spet zelen
bušek pri nas v prejšnjem vrtcu so non stop kaj ustvarjali: risali, barvali, lepili barvne koščke papirja na list, ali pa zdaj listje dreves, imeli so tudi vsak svojo flašo in so notri metali kamenjčke, makarone, ki so jih prej pobarvali, barvali s prsti, to ima naša
najraje, ko sama sebe barva in potem ne vem kje jo naj sploh primem in nesem v tuš, takrat pa ko zanalašč reče moja moja mama in me objame
Pri nas so legice zakon, jih ima ful rada, so zlata vredne (no to ljubezen je podedovala
) pa knjigice non stop bereva, pa plastelin ji je tud ful zanimiv,al pa testo
pa kupila sem ji male lesene ploščice kjer so narisane sličice živali, stvari in sadja, pol se pa učiva kaj je kaj in sploh ne morem verjet kako ponavlja za mano, drug dan pa že ve sama kaj je to. Zdej bi pa rada kupila kak spomin, kjer so luštne živalice, pa mi zaenkrat noben še ni bil všeč
Moja
bo pri moji mami, vem da bo vse ok, jo bom pa že prej za kak dan dala v varstvo, da ne bo potem prevelik šok.
Vidm da vse BB gledate, ga grem pa še jst no
Da bom lahk komentirala, ko se bo kaj opravljalo