ve vse se obremenjujete s posteljnino, jaz imam tolk večji problem ker imam posteljo od stokke, kjer paše samo original posteljnina in je peklensko draga. za najmanjšo dimenzijo je samo rjuha 20€, potem je baldehin, obroba, dekca in vse kar paše zraven, vsaka zase 80€ in potem naj bi imela 3 komplete. jaz sem kar za navadne posteljice kupila. eno posteljnino pa za zibke. sedaj je v pikapolonci akcija in sem kupila od Disney kpl posteljnino. (60€ skupaj z rjuho, baldehinom, obrobo, dekco in vzglavnik z prevlekami). dekco daš lepo na pol in je lepo za zibko. pa ker bo zimska, jo bo to dodatno grelo. sem pa jaz kupila tudi deko od Bavarie voltex in je 100x140 cm, pa jo bom tudi uporabila če bo fajn mrzlo. bom pač dala en del deke pod otroka, drugi del pa pokrila.
sicer pa sem bila danes že v MŠ na predavanjih, ker sem jih izpustila v četrtek, zvečer pa nazaj na predavanja ob 6h, da mi jutri ne bo treba še enkrat v ljubljano.
jaz dobila že papirje iz službe za CSD. in ugotovila, da je dobro, da sem tečnarila da mi že sedaj napišejo plače, ker se je upoštevala lanska oktobrska, ki je višja kot bi jo dobila sedaj, saj bi imela sedaj bolniško. in sem ugotovila, da je zraven te plače bila izplačana še 13. plača in to pomeni, da bo zihr večja porodniška. samo ne vem kako računajo potem na sociali, upoštevajo povprečje vseh trinajst plač ali skupen znesek delijo z 12 plačami. ma saj je vseeno. glavno da se dogaja in da kmalu pridemo do magične številke 60 dni do PDP. saj pol bom pa odštevala tako kot mojškra in Urshy
mene so pa danes v MŠ malo prestrašili glede poroda. glede pritiskanja. pa kako naj 25s pritiskam? in kaj če bom pritisk usmerila v glavo in ne v maternico. samo to me je strah.se sploh ne morm pomirit.
ok, grem počasi vodoravno. me hrbet še kar boli. sam to je normalno a ne. se mi zdi, da je ta vikend trebuh narastel za 2x.
pa še ščipa me v spodnjem delu, sploh ko dalj časa ležim na desnem boku. sam naj bi bilo to normalno.
si sploh več ne upam zaspati na tej strani, pa spim kot pupika, samo ko se zbudim je pa groza....očitno se počasi pripravljamo na bolečine...hehe