ManUr jaz sem zaenkrat kupila za začetek
Pampers Premium Care newborn 2-5kg. Mi je kolegica rekla, da so fine, da njen sin je imel na vse druge reakcijo razen na te. Dobro, to je samo en otrok, že njen drugi sin je prenašal pleničke drugače, ampak vseeno, jaz sem se za začetek odločila za te, pol pa itak vidiš katere ti najbolj odgovarjajo, saj boš ziher več različnih sprobala. Vsaj jaz sem tako pri prvi hčeri.
V lekarni bom jaz kupila lekarniško hladilno mazilo, ki mislim, da je brez raznoraznih konzervansov, barvil, ....
Pa lanolin za prsa, ker ni treba prsi umivat pred dojenjem, tako kot npr. po Bepantenu in ostalih kremicah.
Pol bom pa povprašala za nasvet, kaj mi svetujejo za kopanje in nego kože dojenčka. Pa mogoče fiziološko za nosek.
IZVIRNO SPOROČILO: Rosi*
Drugače si raje zase v lekarni kupi blazinice multi mam compress. Niso glih poceni, vendar ni boljšega, če imaš vnete bradavice. Kakšne kreme za bradavice meni pri hudem vnetju niso pomagale. Te blazinice so bile pravo olajšanje, pa bepathen - samo tega moraš sprat, ko gre
zizat. Dobiš blazinice tudi v porodnišnici - malo moraš biti tečna - pa pri nas si dobil eno blazinico na dan. Saj več itak tudi ne rabiš.
Rosi* jaz imam te blazinice že doma, mi jih je kolegica podarila, ker jih več ne rabi in jih je izredno pohvalila. Imajo pa od istega proizvajalca tudi kremo-lanolin in ne vem kaj je zdaj boljše, ko bom v bodoče nekaj od tega kupovala, ko porabim blazinice. Imaš kakšne izkušnje s to kremo in kaj priporočaš?
http://www.lekarnar.com/izdelki/multi-mam-lanolin