ula jaz sem imela 23. rok, takrat so mi naredili ctg, UZ in pogledali, če sem kaj odprta (2cm). Naročajo na vsake 4 dni na ctg, torej sem imela včeraj spet enega in zraven UZ, ni pa gledala, če sem še kaj bolj odprta, ker je rekla, da zaprla se nisem, če pa je kaj bolj odprto, pa je samo ok. No, na UZ je videla prehodne pretoke, glavico nizko in full dosti plodovnice, so pa že majhne pikice v plodovnici, kar pomeni, da posteljica počasi odstopa. Za sprožitev pa je meni rekla ta ista G, ki je bila včeraj dežurna v P, že v 38. tednu, da če bom čez rok in bo ona dežurna, me bo poslala na indukcijo, ker sem bila pri prvem porodu 9 dni čez rok in je bila plodovnica že zelo umazana, moja pupa pa v življenski nevarnosti. No, na podlagi tega, mi je dala napotnico za jutri, ko je spet ona dežurna v porodnih sobah, da pridem, ker bom jutri 6 dni čez rok in bodo ukrepali. Da ti po resnici povem, sem bila včeraj tak prestrašena, da je joj, full čudni občutki so me obdajali, danes pa sem že boljša, bolj pozitivna, se tolažim, da je otrok itak pripravljen na to, jaz pa tudi in da jutri grem, kar bo, pa bo, ko bo.