betricija- tudi moj je dodatek in sicer je požeruh tudi on...najprej ga dam na joški, pol mu damo 90 ml ali 60 različno, ampak ponavadi je po 60 še lačen, včasih še kasneje dobi 30, pol pa zaspi ko polhek.Sicer pa ihti in si tlači obe riokici v usta in išče joško, lačnga pa že ne bom pustila zaradi principov pediatrov ki bi otroke imeli lačne samo, da ni na flaški, meni so se v bolnici full zasrali, ker gonijo samo dojenje, in so mi do zadnjega dne puščali lačnega, šele tretji dan je dobil 20 po flaški prej nič....zadnji dan se je skozi jokal, ker ni od mene nič dobil, flaše niso dali, preden smo šli domov, beri čakali 4 ure na odpustnico, sem znorela, da je dobil 60 ml po flaši, v minuti jo je zlil v sebe pol je bil mir.V glavnem črpam ampak ne načrpam več kot 60 naenkrat ali 30 tako, da mormo kr dodajati, tudi kupčki so problem, včasih je super, včasih sploh ne.
mOJ SPI CEL DAN, SAMO JE VMES IN MALO POBEDI, zvečer pa bedi od 17,18- 21, 22 koker je, pol pa se zbudi ob 2h, pol treh, pol pa ob šestih, je in do pol devetih, no ne vem kaj bo danes, do sedaj je bilo tako, če so krči je pa slabše ampak ponavadi je to zvečer pa dopoldan.Saj veš ni pravila kaj narediti ker je vsak otrok drugačen.Je pa res, da
nisi več miren, te skrbi, histeričen jokl te tudi spravi ob rob, men gredo tili krči re
s na živce, prav hudo je kdaj.
a ste imeli zlatennico ponovno, sta ostali notri?