O tisti delovni dobi, se je govorilo da se jo bo ukinilo (ampak skupaj s tem da bi se jo tud zaposlenim ukinilo), do realizacije pa še ni prišlo.
Špica, na ta kratkem testu sem mela 8,4. Sem pa čekirala že prej cuker. In je bil skoz vredu (mam merilc za cukr), do pred kakim mesecem ko sem mela po obroku že rahlo povišanega. No, prejšni teden sem mela pa 90 min po obroku pa že 7,1.
Zaljubljena, 90 min po obroku moraš met max 6,6, to zdravnica nič ne spušča kriterijev ampak je razlika po kolikem času meriš. al po eni uri al po uri in pol.
Sicer se čudim pri meni da me moj G že prej ni dal na cukr test. Moj stric ma sladkorno, en otrok je bil velik, ta prehiteva v rasti in še jst mam kr nekaj kil preveč. Sem kr mal jezna po eni strani, sploh ker me ne bi dal če ne bi un G v P TO priporočil.
Maca, na pralne plenice daš tud take papirnate brisačke, tko da prov drekca ne šlataš
Tist vržeš v wc, plenice pa pol kokr češ. Midva sva si na začetku dala precej dela, drgnila, namakala,... No, pol sva pa ratala bolj komot in sva jih sam še kuhat vrgla, ma ne v pisker ampak v stroj seveda
Da je velik dela, ma ne vem no... Mal več res je, pa hudič je če nimaš placa za sušit... Da bi pa cele ure porabil zarad tega pa glih ne. Odvisen kakšen je tvoj, moj recimo je ful pomagu pri rihtanju pa je blo hitr narejen tud takrat ko sva še komplicirala. Jst na tvojem mestu ne bi novo kupovala, kupi rabljene, niso drage, pa če ti ne bo šlo boš lažje oprostila tist denar k si ga zato dala. Ker če boš pa nove kupovala pa res moreš bit dokončno odločena, ker je to kr drago, ene 300eur po tamalem za vse.
Lev- 3.12.2010