IZVIRNO SPOROČILO: rožica27
ojla,
moj cuker test je ok...rezultat je 6.
za vse tiste, ki imate žigonovo....a se vam tud zdi, da je una sestra s kratkimi lasmi full nesramna? dans ko sem klicala za izvide mi je rekla, da zakaj kličem...da če bi bilo kaj narobe, da bi me že poklical... sam bi lahko vseen zavrtel številko pa rekl, da je vse ok al pa da ni... ne vem no...jst sm hotla vedt a ne
naslednji pregled imam 5.10.
lep dan vam želim
čer
kdaj pa si klicala? dans je bla full gužva, ona pa je bila sama telefoni so zvonil non stop, jaz sem čakala 1.5h

, tko, da ni za zamirt, je pa res, da vedno pokličejo če kaj ni ok meni sta tudi tako rekli in me niso klicali za cukr test na moje veliko veselje

, sem pod zgornjo mejo, sem pojedla kinder bueno za nagrado

. drugače pa sta meni obe res fine- nimam slabih izkušenj z nebeno.
nasl. pregled 13.10 jaz pa nimam skoraj nič še pripravljeno za

, no košaro za voziček že naročeno, pa posteljico z jogijem tudi, lupinico bomo imel še od prve je MC cabrio fix imamo tut iso fix, v glavnem te drage stvari mamo popedenane, kar se tiče pa oblekic pa res fullll mal, ker bo tut zimska tako kot prva ne bom pretiravala, sam za duši pa vseeno kaj pade zraven, ko gremo za Gajo nakupovat

. kozmetiko in stvari za nego bom pa verjetno kupila malo kasneje, tetra planice imamo še tudi kar nekaj nerabljenih doma (to se res rabi, no vsaj mi smo jih full in jih še zdaj). raznih grelcev pa sterilizatorjev pa midva nisva hotla kupit že prvič, ker se nama je zdelo to brez veze in res tega nikoli nisva pogrešala, no meni bi bil to stran vržen denar tako, da jih tudi sedaj ne bova.
postelnino bom kupila še kakšno v Ikeji, jih imava pa kar ene 4 komplete na zalogi pa ene 5 rjuh- mal več ker sem mal obsedena s tem

, sam ker bosta sedaj dve mali ni nikoli preveč, podlogo za na jogi morava še kupit, za pvo smo jo v Leclercu, moram malo tja če jih imajo še. obrobo za posteljo pa blazino za dojit imam, obrobo pa bova vzela od Zibke
http://www.zibka.com/si/posteljnina_po_meri/, spalno vrečo imamo jo je kar fajn imeti glede na to da so zimski otroci od Odeje Š.L. serija Bioodejica- 100 bombaž taka tanka je pa brez rokav- men je najboljša od vsega kar sem vidla (pa ni bilo malo

).
toliko na kratko je pa še full materjala, ki se ga rabi in ga moramo še nabavit (krtačo, glavnik za temenca, zložence,......).
nič rem malo tv pogledat pol pa spat. lahko noč