jutro, zadnje čase,da hitro trkam spimo kot rakete
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Čakam,da mi opere do konca...pa razmišljam o termah...belen, almk, blanč, ...kako ste se rihtale s hrano, hodile tud na kosilo in kako je z urniki, ker mi jemo kosilo pozno....pa mleko zjutraj in zvečer, voda iz kuhinje? ste mele igrače za bazen s sabo? dajo brisače za bazen? otročki bosi al boljš copatke za v vodo? najboljš, da končam, zaj.bano, če ma človek preveč časa, ja
lara... mi kot almk smo bili w termah laško.... poceni, super hotel, super hrana in tudi bazeni-za tisto kar smo mi potrebowali....takrat smo bli stari 13 mes., hodili smo že, ampak za bazen nism nobenih copat rabila....itak nism pristaš teh plastih na nogicah...mogoče bi jih kdaj imela za w morje,če bi res drselo....
w otroških bazenih so bile igrače že tam... tipo mlinček na wodo in te fore,ki so za w peskownik.....super (ena krama manj)...pol so tam eni kin "zabawajo" otroke-sam mi smo takrat bli še premajnhi...rišejo, barvajo, neki sestawljajo-to wse na bazenu....pol je w tem mini bazenu nek tobogan in neka drsalnica tipo,kjer so moje čebele in
almk-owi plezali kot zmešani in posledično si je lija tam ustnico počla

aja brisače....mi smo sicer meli naše une pončno-brisače (ne wem kako se reče)... kr so mi ble komot, almk mislim,da je imela kopalne plašče....ampak dobiš brisače w sobo wsak dan..... meni je blo super + sobe so ble ogromne (edino balkona nismo imeli) ampak če se odločiš jim powej da hočeš balokon
hrana.... hmm ja... mi smo imeli Z in V ...wmes smo šli 1x na kosilo (jo imaš tudi na bazenu) in drugače pa wmes jedli al sadje, al jogurt itd.....pa sej so zdej tudi twpji weliki-se prilagodi.... tam smo mi mleko pili kr njihowo....so nam zwečer napolnili flaške (krawje), zjutraj pa ga itak dobiš tam w samopostrežni.... od čokolinota, kosmićčew, meda....ni da ne, je tko almk???
res fulll je izbire in ješ kolko češ.....ne moreš bit lačen...wmes pa če kej rabiš ti dajo w kuhinji....saj nam so-res kul.... mislim,da če želiš dobiš tudi prenosne p, sam mi smo mel sabo....aja imajo tudi prenosne stolče w jedilnici...enih 6-7 komadow....trip trap...
uffffffff kaj še?

okoli imaš fulll za hodit okoli savinje

(al ni? ne wem)

.... no sej je zdej
pika tam, ti bo še ona kej powedala..... s tem da ona je w hotelu Laško (bolj za penzionerje-tiste ki hodijo na terapije)-pika brez zamere

mi z almk smo bli w welness park laško (cenowno isto-ampak lepše)
ufffffffff še kaj

bo še almk kej dodala....