IZVIRNO SPOROČILO: ninčy
Noki, a zdaj je pa vaš mali k Urška Čepin? Še dobro, da so zobki celil.
NINČY!!!

ne se hecat!!!

ne, ne je danes stokrat boljše! no, uganite, a sem na šihtu??? neeeeee, je zakuhala zvečer I in kaj se zgodi ponoči? joče in joče, grem do nje in jo najdem celo krvavo!!!! me je tolk stisnilo

, no bil je samo nosek, se ji je kri vlila iz njega, samo kaj bi naredila, če bi bilo kaj drugega???? jao meni, potem pa sva ene 2 uri še bedela in jo hodila gledat. groza.
ninčy, po moje sta tvoja 2 fasala nekaj takšnega, kot sta imela moja 2 pred dobrim tednom. prala sem po 3 stroje perila na dan, ker sem preoblačila njiju, sebe, posteljnino, ki mi jo je itak zmanjkalo, .... če ju mleko ne moti, potem jima daj, samo naša 2 sta ga takoj zbruhala. pa če sta preveč popila tudi. eh, ni konca.
okej, lepše teme: boste peljale tamale gledat miklavža/božička/dedka mraza? se vam ljubi gužvat ali mislite, da jim je že interesantno???
kaj boste kupovale za darilo tamalim? smreka iz stropa, to smo obdelale, kaj pa okraski? boste pekle piškote? okrasile stanovanje? oblekle tamale v rdeča oblačilca

ste že peljale tamale na kakšno lutkovno predstavo? plesno? bla, bla, bla, saj veste, prazniki pred vrati... (se vidi, da sem non stop doma, pa gledam reklame iz štacun, me je že ćisto praznično vzdušje zagrabilo, za razliko od prejšnjih let, ko sem poniknila do srede januarja)
okej, častim kafe, za vse iz ene šalce:
baj,....