jaz EW ne morem prehvalit. je super vodljiv, lahek, ozek, ima gibljivi sprednji kolesi, kar pomeni, da je res enostaven za vožnjo. mi smo ga menjali za marelo, ker se naslonjali ne moreta dvigniti na 90 stopinj in sta bila v njem preveč ugreznjena, okoli pa se je dogajalo toliko zanimivega, zato sta se morala skozi držati za varovalo spredaj. pa še zdelo se mi je, da je marela ful lažja. pa da v avtu zasede ful malo prostora.

no, izkazalo se je, da je enako težka kot EW, ima majhna brezvezna kolesa, ki gredo vsako po svoje, jaz z marelo nisem bila zadovojlna, to pa verejtno zato, ker noben voziček po mojih izkušnjah ne pride blizu EW.
marelo smo kupili za na morje, ko sta bila stara leto in pol, uporabljali smo pa jo še prejšnjo jesen samo za dostavo v vrtec, zdaj ju peljem z avtom, ker je zjutraj premrzlo. spomladi seveda ne bo več aktualna. torej, voziček je za cca 2 leti max.
košare so fajn, ja, samo sama jih nisem imela zaradi težav pri hrambi vozička (v bloku, preozka vrata v kolesarnico in ostale drobnarije). namesto košar sem kupila zimske vreče s trdnim dnom oz kot neke oblazinjene torbe, v katerih sem ju lahko prenašala iz vozička v stanovanje... samo v (športnem) vozičku ju ne moreš imeti, ker se naslonjalo ne poleže povsem ravno in ker ni trdno. košare/torbe pridejo v poštev cca 8 mesecev (plus minus mesec), potem pa ju že tudi lahko malo dviguješ v vozičku.
to je tako, na hitro.... srečno in čimdlje 3 v 1!