IZVIRNO SPOROČILO: hermy1
...in ima naša pupica že en mesec, ne morem verjeti
!!

wiiiiiiii....
Hermy...ne boš verjela...ampak naša tudi...
Midve sva bile v petek pri pediatrinji in sva imele 4200g in 54 cm...se pravi se je od porodne teže zredila 800 g in zrasla 3 cm. Naša je požeruhec, tut midve se dojiva, a ji dodajam še umetno mleko, kadar mi obe dojki sprazni in še vedno odpira usta, cuza prste in joka... Ponoči mi pa spi točno 8 ur in je ne budim, raje ponoči pumpam mleko, ki ga potem čez dan poje kadar je prestradana... Sem pa napumpala 80 ml skupaj iz obeh dojk, ne vem a je to dovolj...Si kdaj pumpala?
Gigi...Faktu sem kupila v lekarni, ampak se dobijo samo na beli recept, se pravi da moraš k zdravniku

. Sem pa dobila svečke in kremco in res so svečke delovale malo odvajalno, kar meni paše, zate pa to ni. Krema bi pa bila zate...sem pa enkrat kupla tudi neko lekarniško mazilo za H, pa mi ni nič pomagala, pa še rjave barve je bila, kar je pustilo madeže na hlačkah, ta Faktu krema je pa taka brezbarvna, tko da je fajn

. Upam da se ti poštima rožica, vem kako je to neprijetno. Mi je pa moja zdravnica rekla, da še dolgo dolgo ne bo zginila moja rožica

vprašanje če sploh kdaj bo, tko da če se enkrat pojavi, pomoje da se je težko rešiš...
Mismis...glede kajenja pa to....evo mene...kadila pa se je prijelo, tko da to sigurno ni vzrok...Ti jest povem da je bila pri tebi kriva pregrada, zdej ko pa je odstranjena boš pa naša

boš vidla
Fidolina....aha, popoldan pred TV, se pravi da limonade gledaš
Jest sem spet mal not padla v te limonade

, ko se dojiva gledam mal eno limonado, pa mal drugo...pa mi kr pašejo teli izpovedi ljubezni, da mal učke navlažim,...ja vem, sem smotana
Punce...ne pozabite jutri vzeti marele s sabo...jutri bo deževalo

ne samo jutri...še čez vikend...se bomo pa doma mal cartali