writing-img

RE: II pričakujemo septembra 2010

clock-img

02.09.2010, 08:02

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

...ampak kot navijačica user posted image user posted image user posted image

[img]http://www4.slikomat.com/10/0902/jtg-TE.[/img]

grrrr... ne da mi slikice user posted image

ampak... nič zato... veslje - da bi vriskala do nebes

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 2.9.2010 8:04:02 >

clock-img

02.09.2010, 08:05

clock-img

srečica17

pencil-img

782

clock-img

02.09.2010, 09:23

clock-img

lananai

pencil-img

3613

srečica, mogoče bova pa skupi na črtice čakale... user posted image Jst sem imela abrazijo 26.08., tako da bo še malo dalj za počakat...
rakica, čestitam! user posted image

clock-img

02.09.2010, 09:30

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

hvala user posted image

saj še nisem čisto dojela... user posted image

clock-img

02.09.2010, 09:31

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

.

clock-img

02.09.2010, 09:40

clock-img

srečica17

pencil-img

782

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

srečica, mogoče bova pa skupi na črtice čakale... user posted image Jst sem imela abrazijo 26.08., tako da bo še malo dalj za počakat...
rakica, čestitam! user posted image

Sej očitno bo pa men zdej tale M nagajala......pa bova res skup čakale......danes je že 6 tednov pa 3 dni....pa je kr ni pa ni.....prej sem mela pa vedno redno na 28 dniuser posted image
Drži se.....pa hitro u nove bojeuser posted image

clock-img

02.09.2010, 09:41

clock-img

srečica17

pencil-img

782

A rakici je pa uspelo??????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke tud od mene......user posted image

clock-img

02.09.2010, 09:58

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

saj bo tudi vama...
sam nič se sekirat in obremenjevat - ja vem lahko je rečt-težje to naredit...

punce, glavo gor - držim vam pestke in močnooo navijam za vas... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

clock-img

02.09.2010, 12:33

clock-img

portorož

pencil-img

195

iiiiiiiii, RAKICA je prva srečka user posted image v septembru!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitam!!!
Uživaj ta najlepši čas!

ni kaj, mesec smo dobro začele, zdaj moramo samo nadaljevati v tem tempuuser posted image

clock-img

02.09.2010, 12:47

clock-img

mladika

pencil-img

971

Portorož.midva tečev že 11 krog!!Ampak nismo še obupali,se ne damouser posted image sej fajn tak mal se kam priklopit,da se nafilaš,pa ni važno česa,bedarij pa bedarij,važn da si na konc polnuser posted image

clock-img

02.09.2010, 12:52

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: srečica17
Drži se.....pa hitro u nove bojeuser posted image

Itak, čim prej bo dovoljenje! user posted image

clock-img

02.09.2010, 14:12

clock-img

witch

pencil-img

3540

RAKICA user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam user posted image user posted image user posted image

portorož dobrodošla nazaj še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image
in kot sem že napisala mladika, portorož in jaz MORAMO SE PRESELITI na čvekanje v pričakovanju in to pod nujno!!!

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

02.09.2010, 14:45

clock-img

AinR

pencil-img

69

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.9. melanija
user posted image x.9. twetka
user posted image  x.9. Anonimna 
user posted image  x.9. Arual
user posted image x.9. ana banana

user posted image  x.9. petrussa
user posted image 1.9. didi82

user posted image 2.9. Anonimna user posted image
user posted image  2.9. *viva*
user posted image 5.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. portorož
user posted image 7.9. tejchy*
7.9. hanna80
user posted image  8.9. pikicaa25
user posted image  8.9. anci banci
user posted image  10.9. Nutry

user posted image  13.9. cori
user posted image 13.9. mladika
user posted image 15.9. TEDIGO
user posted image  16.9. Anonimna
user posted image  17.9. Ula33
user posted image  17.9. bučkabb

user posted image  18.9. Poka
user posted image 23.9. Luna*
user posted image 25.9. Monstera
user posted image 25.9. witch
user posted image 27.9. Klaraklara30
user posted image 28.9. bevcika
user posted image 29.9. ribica88

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image _____

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11,
mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007

clock-img

02.09.2010, 18:30

clock-img

Ula33

pencil-img

87

Jupi september!!!

Rakica 2007 iskrene čestitke in srečno user posted image ! Uživaj ta čas!!!user posted image user posted image

Jaz sem pa končno dočakala plodne dni... Po mojih izračunih bi morala imeti včeraj ali danes O pa mi je ovul test obakrat pokazal le eno črtico-sem bila kar presenečenauser posted image ... Mogoče pa še bo in običajni izračuni pri meni ne veljajo... Upam, da je to. Sem rekla, da bom ta mesec prvic poskusila s testi, da vidim, kdaj dejansko mi bo pokazalo O. Bomo pa vseeno veselouser posted image . Nima kaj škodituser posted image

Za vse pa močno stiskam pesti!!!!user posted image user posted image

Drugače pa mi je ta mesec kar uspelo malo izklopiti psiho...Sem ful zaposlena, tako da je lažje... Ker prejšnji mesec sem pa skoz o tem razmišljala...

clock-img

02.09.2010, 19:43

clock-img

bevcika

pencil-img

63

čestitam rakica2007!!! V kerem krogu ti pa je uspelo?

U zdaj nas je pa že kr veliko septembra...upamo na cimvec user posted image ...da bomo mele majčke ali pa junijčke ;)

clock-img

02.09.2010, 19:58

clock-img

mladika

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: witch
portorož dobrodošla nazaj še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image
in kot sem že napisala mladika, portorož in jaz MORAMO SE PRESELITI na čvekanje v pričakovanju in to pod nujno!!!

Ja se strinjam in to čimprej,da damo novinkam plac in nehamo kle "smetit"!!Jst usak dan Bogecu sitnarim da me usliši in upam da me bo,da bo meu mir pred manouser posted image sej če ne težim njemu,pa težim vamuser posted image eh bo že...jst sm tut nekako že kr skulirana in me prejšna M sploh ni tolk potrla koker so me druge znale!!

clock-img

02.09.2010, 20:02

clock-img

Klaraklara30

pencil-img

224

Naš mesec je tu! Juhej user posted image

Jaz že stiskam pesti za vse nas, da nam bo ta mesec uspelo.
Pri nas bi morali v teh dneh začeti user posted image , pa nekako ni prave energije. Včeraj sem imela tak glavobol, da sem skoraj bruhala, drugače pa me naš mali sonček tako utrudi čez dan, da sem zvečer čist hin. Bo treba kako varstvo zrihtat za kakšno urco, da bova lahko z user posted image kaj skupaj. Če ne, se bom spet selila v naslednji mesec. Ah...

Uživajte maksimalno!

clock-img

03.09.2010, 08:18

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

rakicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaj jaz to čujem!! čeestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo user posted image in zdravega user posted image ti želim!! fuuuuuuuuuuuuul sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

03.09.2010, 10:59

clock-img

tejchy*

pencil-img

326

user posted image RAKICA user posted image čestitke, in čimlepših 9 mesecev kot user posted image user posted image

clock-img

03.09.2010, 11:35

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Držim pesti za vas!! user posted image user posted image

clock-img

03.09.2010, 11:45

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

rakicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaj jaz to čujem!! čeestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo user posted image in zdravega user posted image ti želim!! fuuuuuuuuuuuuul sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  najlepša hvala...
dam za user posted image  - če ne druga pa virtualno...

13.09. imam že pregled - pa da vidimo pikico user posted image

držim pestke za čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2010, 12:41

clock-img

tejchy*

pencil-img

326

živjo punce, pri nas pa se bližajo odločilni dnevi user posted image pa nevem zakaj, ampak imam bolj slab občutek, kot da tudi ta mesec ne bo nič iz tega.. me zvija že kakšen teden po trebuhu, kot krčki in me je strah da mogoče to vse napoveduje prihod user posted image . danes grem po teste, pa če do konca vikenda nič ne bo, ga bom naredila, si nemorem pomagat da nebi user posted image . upam da ta mesec ne bom spet razočarana user posted image . držim pestke user posted image za čimveč user posted image !!

clock-img

03.09.2010, 13:33

clock-img

witch

pencil-img

3540

mladika tudi jaz se vsak dan pogovarjam s tistim zgoraj in ga prosim za mali čudež user posted image upam, da naju bo obe uslišal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče je pa to dober znak, da te prejšnja m ni spravila iz tira... si mogoče zato zdaj bolj sproščena in bo plusek...

jaz pa ta mesec spet ne vem kako bo O user posted image mi je prejšnja m zamujala... zdaj pa ta mesec nimam pojma kako bo, če na 32 ali na 38 dni user posted image upam, da bomo zadeli tisti pravi dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klaraklara30 tudi pri nama so ta mesec takšne težave user posted image utrujenost, pa moj ima ene zdravstvene težave ta mesec in malo težje user posted image ampak upamo pa lahko vseeno user posted image

tejchy* to zvijanje lahko napoveduje tudi kakšne dobre novičke user posted image dokler je ni ti nič ne obupaj... mgoče pa bo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

03.09.2010, 13:47

clock-img

bevcika

pencil-img

63

witch, a si že probala z ovulacijskimi testerji? ja sm že prejšn mesec, pa še tega bom...

clock-img

03.09.2010, 13:50

clock-img

tejchy*

pencil-img

326

pa so te ovulacijski testi res tako koristni? ker ugotavljam da mogoče pač navaden izračun na straneh žal ni dovolj točen, in je odvisno od vsake posameznice..

witch - upam da res, samo nočem nič preveč upat user posted image

držim pesti za vse vas ta mesec user posted image čimveeeeeeč user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem