IZVIRNO SPOROČILO: Luna*
Ula33oz. wich – a mi lahko kjra pove z mirjenjem BT – jaz sem ena taka jutranja zaspanka (in crkljivka ;)) ampak povsod berem, da je treba merit temperaturo takoj ko se zbudiš. Meni pa ponavadi budilka zvoni. Pa jo poklopim na dremež. Šele po drugem zvonenju tolko pridem k sebi, da bi mogoče kaj lahko s termometrom okol opletala…ali je to ok ali potem ne pokaže prav?
Jaz si vsako jutro merim bt, vstajam brez budilke (to pomeni vsako jutro druga ura

). Termometer imam ob glavi, tako da stegnem roko in ga dam v usta. Potem pa tisti čas, ko čakam piskanje še malo oddremam

in včasih niti ne kapiram kaj piska

Pravijo, da naj se nebi prevč premikal, vstajal... preden si meriš bt. Tako da če ti imaš telefon v bližini, ga itak samo z roko daš na dremež, ni po mojem nič narobe. Jaz probam, da ne vstajam, z glavo preveč opletam. Res samo da stegnem roko, vzamem termometer in to je to. Če pa vstanem z budilko, pa stegnem roko, naredim dremež, vzamem termometer ga dam v usta in dremam naprej
Meni se zdi, da bi se preveč obremenjevala, če bi imela vsak dan budilko, da res točno merim... Ker trenutrno nimam službe, res bolj zgodaj vstajam (ker je doma ful dela), čez vikend pa rada malo dlje pospim...
Za vse, ki jutri rabite pike poke in pesti

ve pa se na mene spomnite zjutraj, kako "veselo" švicam na izpitu