IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123
katrinka- ktera G je pa bila? če ni skrivnost in kako to, da se je odločila da sproži, če pa otroka tud pogledala ni?
dr.blejceva - jaz sem imela itak vsak teden uz-je tko da od zadnjic se ni velik spremenilo,poslala me je kri in vodo dat pa na ctg,pregledala ginekolosko in ker sem ''mehka'' in ze odprta bodo sprozili...otroku ocitn ne pase pri meni kar je jasn ze nekaj mesecev
archie - midva mava denar na banki pa delnice bom kupila...sem bla nekaj casa v tem pa se mi bolj dopadejo delnice kot skladi,ampak seveda vsak po svoji zelji
tinka - kok je faca anej...ja itak da ne sme biti dolgcas a ne
IZVIRNO SPOROČILO: archie
IZVIRNO SPOROČILO: hanizali
Sanje2 oče mora papirje prinesti najkasneje 30 dni pred koriščenjem očetovskega dopusta.To so tisti obrazci na katerih ima napisane dohodke,da mu izračunajo koliko bo dobil dopust plačan.Tako so vsaj meni rekli. Potem pa sporoči,ko se otrok rodi,kdaj bo ta dopust začel koristit.
meni so rekli, da prinese sele po rojstvu otroka.
ja loh jih prej neses samo zakaj bi se delal 2krat pot - prvic zato ker se ne ve kdaj se bo otrok rodil - je treba vpisat datum zacetka ocetovskega,sej nobena ne ve kok cajta bo v p,pa se - ce boste septembra rodile bodo morali ocki dati zraven se placo od augusta...
vse to urejajo ocki po rojstvu - sej majo dost cajta...nehite komplicirat,
pa nesite ve sedaj papirje - itak jih ne morete do konca izpolnit ker vam pol manjka,pol naj gre pa se vas partner po rojstvu - tko boste mirne
moj je lansko leto nesel na dan ko me je prisel iskat - nobenih tezav
archie prav ti je povedala