IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
Je dolgo trajalo ampak zdaj je tukaj - naša Zoja (3800g in 52cm)
bambinca CESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Katera je pa jutri na vrsti, do sedaj smo vsak dan dobile enega septembrcka???
obiski moj mozek pride v P, ozja druzina lahko ko pridem domov, vse ostalo bo pa moralo pocakat kaksen mesec. Pa od mojega bodo kar lepo ostali v hotelu, ko pridejo v Slovenijo, ker ne bom nobenega stregla. Ker bova pa posiljala kartico, da sva dobila narascaj bo pa na njej tudi pisalo, da so obiski zazeljeni, vendar naju naj prej poklicejo. Na tak nacin, bova obiske razvrstila takrat ko nama pase. Sicer tolk jih pa spet mislim, da ne bo.
hemoroidi v lekarni se dobijo svecke ali pa mazilo, pomaga pa seveda zdrava prehrana (ki pripomore, da blato ni trdo).
zobozdravnik mislim, da je bolecina odvisna v veliki meri tudi od tega kaksen je zobozdravnik. Meni se je precej zakompliciralo pri enem zobu, vendar je bil zobozdravnik super in sloh ni bilo grozno. No razen racuna, uhh..
Jaz sem pa danes kar pridno pospravljala, sem vsa okna pomila in sedaj lepo dezuje

, kar ni najbolj fino. Grem pa sedaj narest zelenjavno musako in spekla bom muffne mal za posladkat. Zvecer bova pa kar lepo doma pred TV.