ojla babike!
vidim, da nekatere danes dihajo!! en kup
za njih!
jaz sem imela pa danes prvič zjutraj malo "menstrualnih težavic". ja, mogoče se bo tudi pri meni počasi začelo, čeprav sem na koncu seznama septembrskih nosečk. pa vseeno... archie, a se tebi že kaj dogaja? no, mi smo zapluli v 37. teden, do tukaj sem si želela priti, sedaj mi je pa vseeno kdaj bo. sicer se meni še nič ne mudi, se pa zato mojemu
toliko bolj...
od katere sem brala, da ji soseda zvoni in sprašuje, če je zvonila!??! mislim HALOOOOOO!?!?! čist mi je čorovo, sorry. eni se pa res brigajo samo za druge, še dobro, da sem se jaz sem preselila pred kratkim in me nobeden ne pozna če pa me slučajno pri nas doma kdo kje vidi, je pa seveda isto... ja, a še nisi šla?? imaš trebuh, da bi jaz rekla, da bi že zdavnaj morala iti... bla bla bla... težaaakiii!!
danes tudi jaz nimam nobenega posebnega plana, nič se mi v tem dežju ne ljubi, pozno sem vstala, niti mi ni do neke družbe, čerpav se je ena od prijateljic napovedovala, čudna sem danes v glavnem...
malinovega čaja pa jaz še nisem nabavila, ampak mislim, da je prav vseeno kako zadevo narediš, po filingu ali kakor pač piše na škatlici. jaz bi ga morala kupiti, pa se mi nikamor ne ljubi, mislim pa da bom šla jutri v sanolabor pogledati v btc, upam da ga tam dobiš