IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca
Še tole o točnosti pri fantkih - jaz sem prvega rodila 4 dni čez rok (sproženo), ta drugega pa 4 dni pred rokom s spontanim začetkom. nagradno vprašanje je, kdaj pride tretji
?
v bistvu jaz niti ne vem, ali imam fantka ali ne. Sicer pa poznam kr nekaj primerov punc, ki so bile krepko čez rok. Prijateljica se je svoje punce poleti načakala kr 10 dni, pa tannya če se ne motim, ji je prva punca tud ful zamujala.
Ma sej bodo prišli ven, slej kot prej. Tečni so ljudje okrog, ki so neučakani, pa s svojim vprašanji. Jaz ne vem kako lahko ob tem, da te vidijo s trebuhom vprašajo še " a še nisi šla?", ja najbrž da ne, če imam pa trebuh..halooo!!!! Pa meni je zaradi tamalga ful zoprno k ga vsi sprašujejo, pa že sam je tok neučakan. Ker nama z možem je mal ravno, nisva niti živčna, nestrpna, ampak na milijon in eno vprašanje o tem zakaj še nisem šla in zakaj ne morem čutit kdaj bom šla se mi pa res ne da odgovarjat.
Mah danes sem tud jaz mal sitna. Komaj čakam, da grem po mojga miškota. Upam, da bo tudi danes tako priden kot včeraj, ko sva se cel dan samo crklala, lupčkala, objemala, igrala,....., joj so otroci zlati. Res sem rada MAMA!!!
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 7.9.2010 14:40:30 >
(T. Pavček)