Po nekaj dneh premora sem spet nazaj.
vrtec - jaz ga ne nameravam dat v vrtec do 3 leta, takrat bo pri moji mama, je doma, tako da ni problema, pa rade volje ga pomirka. drugače bo imel od 3-6 leta dovolj za bit v vrtcu.
plazenje - naš še ne plazi, se pa vrti v krogu kot navita ura, se da na kolenca in se gunca
, se obrača na trebuh in nazaj na hrbet, pa namesto da bi šel naprej z rokicami, se pomika rikverc. vsake toliko ga damo v hojco in zelo uživa, dirka po stanovanju kot zmešan. eni so zelo proti hojci eni za, tako da pol ne veš kaj bi. jaz sem mela hojco in shodila pri 8 mesecih, mi ni škodlo, tako da tudi našmu pobiču ne more škodit.
bili, čestitke za prve korake in za velikega, zdravega korenjaka
spanje - ne glede na to ali gre spat ob 20, 21 al 22, bo spal do 5h zjutraj, morda kakšen dan do 6h, to je res redkost. preden gre spat mu dam kašico zvečer, poje kar dosti in potem ko zaspi mu dam še AM in spi do 5h. ne vem več kaj naj naredim da bo spal dlje.
hranjenje - mi mamo že od 6 meseca po 5-6 obrokov GH, vsakič ko zaspi pa še obrok AM. glede na to kolko je bi moral bit pujsek, sam je tolk aktiven, akcija non stop, da vse porabi.
mucica, želim ti čimprejšnje okrevanje
Lep dan še naprej.
2 mes - 4900g, 56,5 cm
3 mes - 5620g, 60cm
4 mes - 6180g, 63,5 cm
5 mes - 6500g,
6 mes - 6910g, 68,5cm
7 mes - 7530g,
8 mes - 7800g, 71 cm