writing-img

RE: Februarčki 2010-2. del

clock-img

02.03.2011, 07:43

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Ja Smrketa, pa povej, no user posted image user posted image user posted image  Z veseljem. Upam pa, da me naš informatik ne bo zalotil ... da se ne bo kakšen alarm pri njem sprožil? user posted image

clock-img

02.03.2011, 07:45

clock-img

smuki

pencil-img

369

Mislim, da ne bo problemov... moj tud to uporablja za Skype... user posted image

clock-img

02.04.2011, 13:00

clock-img

niwci

pencil-img

973

Jada držim pesti, da bo vser oK. Tudi naša še ne hodi čist, ampak hodi... Ne vem od kdaj naprej se šteje da shodijo, ma ko kameleon hodi že 1mesec.

Me smo zdej kar dosti zuni, ko je tako lep sonček in je lih priložnost...

Za blokado v službi se pa tudi jaz priporočam kako to pretentat user posted image , tko da kar na plan z informacijo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2011, 11:39

clock-img

niwci

pencil-img

973

In spet vse mrtvo je bilo....

Ma tudi na FB niste vse tako aktivne,... kje se skrivate?

Jaz se bojujem z prehladom, pa grlo mam uneto po nevemkolikih letih... GROZA. Sam da še mala ne česa stakne, pa bo super.

Planirate že kaj dopuste? Jaz še ne vem kaj bi, al bi ostali na našiu bobali, kjer bi nam bilo tudi ceneje ( ima babi stanovanje) al bi jo pihnili nekam čisto za sebe.... Sej nimamo še niti termina za dopust rezerviranega, sam bo treba počasi razmišlajt.

Koliko vas še nima otrok v vrtcu? Naša naj bi šla septembra, pa opažam zadnje čase, da ji ful manjka družba in mi je malo žal, da je nisem dala že malo prej. Sej z 11m se mi zdi še ,malo zgodaj, če imaš možnost ga imet doma, ampak tam pri 14m so pa že tako veliki in se tako hitro učijo, da je po moje zelo pomembno da so s sovrstniki. Ne vem to samo jaz razmišljam...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem