writing-img

RE: Mariborčanke, 13. del

clock-img

11.09.2010, 13:12

clock-img

koala

pencil-img

5539

Dan

Bluberry čestitke za opravljen izpit.user posted image user posted image user posted image

botrca dobra frizura.

katy dobrodošla nazaj.

Saraya jaz sicer nimam kombiniranega stroja, pa sušilca tudi ne, ampak ima pa ga moja sestra (kombiniranega Gorenje) in ni zadovoljna pa tudi vse ki jih poznam in imajo kombiniranega pravijo da se ne obnese.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

11.09.2010, 15:57

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: koala

botrca dobra frizura.

hvala user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

11.09.2010, 15:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

botrca, lepa frizurca user posted image user posted image

hvala user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

11.09.2010, 16:03

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dan user posted image ,

vreme je danes končno malo bolj "normalno" in sem ga že zjutraj izkoristila in se s sestro in Janom odpeljala na obisk k najini omi na koroško. Je ful boga in bog ve kako dolgo jo bomo še imeli user posted image user posted image user posted image . Jan je tudi malo nahoden in pokašljuje in to je posledica samo 3 dnevov vrtca. Do zdaj je bil pa skozi zdrav. Pri nas pa že razsaja škrlatinka in uši user posted image . Pa v vaših vrtcih?

Grem zdaj spakirat stvari za Jana pa ga peljem k sestri v varstvo, ker greva z dragim na en roj. dan. Sosed praznuje 40 let. Pa še to grem z njegovo sestrično, da se ne rabim s svojim avtom peljat, ker moj dela do 22h sigurno. Eh bom že. Končno po 1,5 letu grem nekam. user posted image user posted image user posted image   Aja, danes bo prvič prespal pri botrci.

Se tipkamo papa user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 11.9.2010 16:05:04 >

clock-img

11.09.2010, 19:14

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Dan, kako ste kaj? Nikjer žive duše, se vse potepate danes ko je tak lep danuser posted image .

Malo sem se oglasila da vidite da še dihamuser posted image .

Ly, vidim da tudi ti začenjaš z nočnimi. Dobrodošla v klubuuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem jo imela ta teden oz. 4 dni. Je bilo vzdržno, res pa je da sem tudi malo "švinglala" in smo spali kolk se je dalouser posted image .

Danes sem malo sortirala po omarah in končno poletno garderobo pospravila in dala zimsko v uporabo. Baje da bo po 20. mrzlo zimskouser posted image . Čeprav so napovedovali toplo jesen.

Uživajteuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

11.09.2010, 20:23

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

11.09.2010, 20:24

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ly, vidim da tudi ti začenjaš z nočnimi. Dobrodošla v klubuuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem jo imela ta teden oz. 4 dni. Je bilo vzdržno, res pa je da sem tudi malo "švinglala" in smo spali kolk se je dalouser posted image .

Pri nas pa ne bo švinglanja.

clock-img

11.09.2010, 20:26

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Matcar sem danes uspela pogledat pakete in če boma midva to vse ponosla sma tak dobra. user posted image

Hvala ti.

clock-img

11.09.2010, 22:13

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.09.2010, 22:14

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Matcar sem danes uspela pogledat pakete in če boma midva to vse ponosla sma tak dobra. user posted image

Hvala ti.

Ni kaj,še imam nekaj,sem imela v pranju,tak da ti ju3 prinesem zraven.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.09.2010, 22:17

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Nočko,punce!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.09.2010, 22:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

....gledam tv.....fajn filmi...

se tipkamo jutri...
nočkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

12.09.2010, 07:54

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

clock-img

12.09.2010, 08:11

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Jutro tudi od mene po dolgem casuuser posted image

Pijem caj z medom, v petek me je zagrabilo,poln nos, bolece grlo,kasljamuser posted image Upam,da se kmalu porajtam...Je pa mali bil prvi prehlajen,sicer je se zdaj ampak niti priblizno tako fejst kot jaz.Ob vecerih pa sem pri knjigah ali na pop briu...V petek pa je se moj imel rd in sem mu za petekl naredila orehovo rulado,danes gremo pa k nasim za cel dan pa sem vceraj pacala visnjevo-malinino tortico...
Sem videla,da ste ze vse imele rod v vrtcu,mi ga imamo zdaj v torek.

Omar se nisem zreducirala , ta teden pridejo koncno na vrsto,tako,da se takrat spet javim user posted image

clock-img

12.09.2010, 08:37

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jutrouser posted image ...

spali smo super do 7.30, jaz na veliki dozi kave, Jan gleda ringarajo na popu, moj še spi. Včeraj pa nisem imela sreče. Po enem letu in pol imela priložnost z mojim it ven in kaj se zgodi? Me sestra kliče po cca. 2h da je Jan dobil vročinouser posted image . Kaj sem drugega naredila kot se vsedla v avto in šla ponj. S tem se je moja zabava končala. Moj je pa delal do 21h, prišel domov se stuširal in preoblekel in šel samuser posted image .

Grem Janu dat zajtrk, pa se javim kasneje.

clock-img

12.09.2010, 08:48

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.09.2010, 08:51

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mi pa spali do 7-h!user posted image user posted image user posted image Pa še bi najbrž potegnili malo,če ne bi mojemu alarm zvonil,ker je mogo it delat danes.user posted image
Rod imam ju3 v šoli,23-ga pa ga ima Saš.Kdaj pa ga bo imel Maks pa še ne vem.user posted image
kak mi ni za nič! Mi je tak fajn,malo na relax.user posted image edino Lea in Maks imata že spet izpade.Grrrr!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.09.2010, 08:52

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jutrouser posted image ...

spali smo super do 7.30, jaz na veliki dozi kave, Jan gleda ringarajo na popu, moj še spi. Včeraj pa nisem imela sreče. Po enem letu in pol imela priložnost z mojim it ven in kaj se zgodi? Me sestra kliče po cca. 2h da je Jan dobil vročinouser posted image . Kaj sem drugega naredila kot se vsedla v avto in šla ponj. S tem se je moja zabava končala. Moj je pa delal do 21h, prišel domov se stuširal in preoblekel in šel samuser posted image .

Grem Janu dat zajtrk, pa se javim kasneje.

Ojoj,Botrca! Pa res nimaš sreče!user posted image user posted image user posted image za tebe,za Jana pauser posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.09.2010, 08:53

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Jutro tudi od mene po dolgem casuuser posted image

Pijem caj z medom, v petek me je zagrabilo,poln nos, bolece grlo,kasljamuser posted image Upam,da se kmalu porajtam...Je pa mali bil prvi prehlajen,sicer je se zdaj ampak niti priblizno tako fejst kot jaz.Ob vecerih pa sem pri knjigah ali na pop briu...V petek pa je se moj imel rd in sem mu za petekl naredila orehovo rulado,danes gremo pa k nasim za cel dan pa sem vceraj pacala visnjevo-malinino tortico...
Sem videla,da ste ze vse imele rod v vrtcu,mi ga imamo zdaj v torek.

Omar se nisem zreducirala , ta teden pridejo koncno na vrsto,tako,da se takrat spet javim user posted image

user posted image user posted image user posted image še za tebe.Mnjami,to se pa dobro sliši,tortice pa rulade. Mmmm!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.09.2010, 09:01

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ojoj,Botrca! Pa res nimaš sreče!user posted image user posted image user posted image za tebe,za Jana pauser posted image user posted image user posted image

res je nimam user posted image , prav slabe volje sem zaradi tega...hvala za objemčke in pikapoke. Upam, da ne bo kaj hujšega, za zdaj nima vročine in noč je bila mirna.

clock-img

12.09.2010, 09:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kaj bo dobrega danes na vaših jedilnikih? Midva sva sama kot ponavadi. Juha s gris knedli, rizi-bizi, pečen kare in pečena paprika.

clock-img

12.09.2010, 09:06

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

res je nimam user posted image , prav slabe volje sem zaradi tega...hvala za objemčke in pikapoke. Upam, da ne bo kaj hujšega, za zdaj nima vročine in noč je bila mirna.

zate user posted image , za Jana user posted image

Zdaj pa ne cakajta zopet leto in pol, pa ze prej  to noc notr spravta...

clock-img

12.09.2010, 09:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

morninguser posted image

Spale lepo....do pol desete...pol pa sta me malečke že skoraj na silo s postle zvlekleuser posted image
Zdaj pa se igrata s pojočimi lutkami......pa plešeta, jaz pa na dozi kofeinauser posted image

kuhali?..Nič posebnega...helenjavni zrezki, široki rezanci, pa paradajz solata kcujuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

12.09.2010, 09:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2010, 09:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

včeraj sem spet zjala tv do pol dveh...ampak konca filma pa mi ni uspeli videtuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem