cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke, 13. del

clock-img

19.08.2010, 22:36

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Nimam pojma,kaj naj zdaj-froca bi mogla v posteljo spravit,pa sploh ne kaže znakov zaspanostiuser posted image

Ne vem,jaz bi se razjezila pošteno,na tvojem mestu.user posted image

Mislim,da ne bo treba...me že cuka za roko,da grema spatuser posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

19.08.2010, 22:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ja,Maks bo isto šou v šolo z 5 leti,ker je decemberski.vsi otroci,ki so letniki,npr.2007(tak je Maks) grejo skupaj v šolo,ne glede na to,kdaj v letu so rojeni.

ja saj to mi je kristalno vse jasno..Jaz sem izjemoma za A spraševala, ker ni isti letnikuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.08.2010, 22:38

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ko bomo mi tako daleč bomo tudi vstrajali.

vztrajat ja..ne pa silit...mene so silili in je bilo več škode kot koristi...Vsak starš mora bit še malo psihologa, saj so si karakterji otrok zelo različniuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.08.2010, 22:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe........ni mi nobena odgovorila...če lahko nesem tisto vlogo v vložišče in če me kličejo na razgovoruser posted image

Kak ne? Saj sem ti pa jaz že včeraj odgovorila,da daš v vložišče in čakaš na odločbo.Na noben razgovor te ne klicejo.

user posted image ...špegli, pa to...user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 22:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

moja radovednost na pohoduuser posted image

Vrtnica, kaj si pa ti po poklicu?

Delam čisto v drugem fohu kot je moj poklicuser posted image .

in spet nič ne vemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ..ker je tak strokovno odgovorila

clock-img

19.08.2010, 22:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

moja radovednost na pohoduuser posted image

Vrtnica, kaj si pa ti po poklicu?

Delam čisto v drugem fohu kot je moj poklicuser posted image .

in spet nič ne vemuser posted image user posted image user posted image

ZSuser posted image

ma daj ...poklic pa res ni skrivnostuser posted image

clock-img

19.08.2010, 22:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

jaz pa sem imela tremo, vse dokler nisem  lani imela predstavitve seminarske  in pp)))
tista trema se je v renutku razblinila v fajn feeling..ne znam opisat....prej sem teden dni na to mislila..a ko sem začela govorit pred vsemi...sem uživalauser posted image

kak pa ti je to uspelo? upam da se meni tudi kdaj tak obrne. bi bla zelo vesela. user posted image kaki recept mogoče?user posted image

ne vem....pred predstavitvijo sem se prepustila in poskušala čist na izi.....težko sedaj opišem...ampak potem vsaka naslednja predstavitev....mačji kašeljuser posted image

clock-img

19.08.2010, 22:55

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kaj ste me dale na ignor danes?user posted image

zakaj tak mislišuser posted image

Ker se sama s sabo menim,kolko sem opazla!user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 22:56

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

vztrajat ja..ne pa silit...mene so silili in je bilo več škode kot koristi...Vsak starš mora bit še malo psihologa, saj so si karakterji otrok zelo različniuser posted image

Ma saj so nas vse več ali manj silili,neuspešno.Je pa res,da ni blo ravno veliko staršev,ki bi se vsedli poleg in predelovali snov z otrokom...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

19.08.2010, 22:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Nimam pojma,kaj naj zdaj-froca bi mogla v posteljo spravit,pa sploh ne kaže znakov zaspanostiuser posted image

kriva si..zakaj pa si ju pustila predolgo spat popoldan...user posted image ....

clock-img

19.08.2010, 22:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ma saj so nas vse več ali manj silili,neuspešno.Je pa res,da ni blo ravno veliko staršev,ki bi se vsedli poleg in predelovali snov z otrokom...

ma ja...jaz vem, da če me takrat ne bi silili.in bi drug način najdli..ne kao v stilu.MORAŠ..ampak na nek sodoben, lep...okolju prijazen način..., user posted image ..bi bilo takrat več efekta...))))

clock-img

19.08.2010, 23:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ma brala sem pol ureuser posted image

zdaj pa samogovori...)))))user posted image

pičim pospravit, pa kaj sladkega pojest, potem pa brat  in spatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 23:00

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

kriva si..zakaj pa si ju pustila predolgo spat popoldan...user posted image ....

vem jauser posted image user posted image ,samo če bi jo pa zbudila,bi bla pa tečna kouser posted image .
Zdaj je pa zaspala v petih minutah,če bi pa prej vztrajala,pa bi lahko ležale eno uro,prej ko bi zaspala...
Saj bo boljše septembra,bo prej vstajala in avtomatsko se vse stvari premaknejo na bolj zgodajuser posted image ,je tak tip otroka.

clock-img

19.08.2010, 23:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

vem jauser posted image user posted image ,samo če bi jo pa zbudila,bi bla pa tečna kouser posted image .
Zdaj je pa zaspala v petih minutah,če bi pa prej vztrajala,pa bi lahko ležale eno uro,prej ko bi zaspala...
Saj bo boljše septembra,bo prej vstajala in avtomatsko se vse stvari premaknejo na bolj zgodajuser posted image ,je tak tip otroka.

ma nema veze..tečna..jaz al ne pustim spat po četrti uri...ali bi pa v skrajnem primeru zbudila v 10...minutahuser posted image ...

clock-img

19.08.2010, 23:11

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

ma nema veze..tečna..jaz al ne pustim spat po četrti uri...ali bi pa v skrajnem primeru zbudila v 10...minutahuser posted image ...

ja,saj maš prav,pri M.sem tudi bla bolj stroga,kar se tega tiče,samo on je bil zjutraj med pol sedmo in sedmo auf,pa ni blo važno,kdaj je šel spat,tak da smo šli ob osmih aja tutaja,S.pa zjutraj potegne dalje,kar meni paše,ker sem tudi bolj pozna-pri spanju in vstajanjuuser posted image

clock-img

20.08.2010, 07:31

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ja,Maks bo isto šou v šolo z 5 leti,ker je decemberski.vsi otroci,ki so letniki,npr.2007(tak je Maks) grejo skupaj v šolo,ne glede na to,kdaj v letu so rojeni.

ja saj to mi je kristalno vse jasno..Jaz sem izjemoma za A spraševala, ker ni isti letnikuser posted image

Saj s tem sem ti hotla povedat,da enako velja pri A.Je pač 2005 letnik.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

20.08.2010, 07:36

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Mi smo pa danes malo potegnili,no Saš je,je vztrajal do 6.45user posted image user posted image user posted image Zdaj pa gledata risanko Huda mravljica! Ful lepa risanka.user posted image Jaz sem si lase oprala,pa pri 2-giuser posted image sem,malo sem net prečekirala,zaj pa grem knjigo dalje žulit,je res carska!user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

20.08.2010, 07:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jutrouser posted image

clock-img

20.08.2010, 07:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saj s tem sem ti hotla povedat,da enako velja pri A.Je pač 2005 letnik.user posted image

ja...ampak mene je zanimalo...če lahko gre v našem primeru prej v šolouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2010, 07:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

zaj pa grem knjigo dalje žulit,je res carska!user posted image user posted image

a ne delaš?

clock-img

20.08.2010, 07:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

me pa smo imele budilko ob sedmih...treba malo na red navajatuser posted image

vreme ga biksa..upam da se zjasni, da spičimo spet k mami na dvorišče da se znoritauser posted image

študiram, da bi M odstranila kinderpet, ker tak skozi pri meni spiuser posted image

clock-img

20.08.2010, 08:12

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jutro user posted image

tudi midve sva že vstale.. jaz sem sicer vstala že ob 5h, da sem likala pa še nekaj sem se učila, pol pa sem si mislila, da nem T budila, da bi mojga peljale v službo. Pol pa se je kar sama zbudla user posted image No, pa sme ga odšlepale v službo, midve pa pol lepo po opravkih user posted image user posted image

Samo sem zdaj neka utrujena ratala user posted image Si grem kavico skuhatuser posted image

clock-img

20.08.2010, 08:13

clock-img

rina22

pencil-img

3754

vreme ga biksa..upam da se zjasni, da spičimo spet k mami na dvorišče da se znoritauser posted image

študiram, da bi M odstranila kinderpet, ker tak skozi pri meni spiuser posted image

tudi jaz upam, da bo lepše ratalo, da bova lahko šle na sprehod v park user posted image user posted image

kinderpet bom jaz drugo leto odstranila, bom jo probala na posteljo navadit. oz. se naš tak spremeni pol v posteljo, samo stranice ji vzamem stran, pa bo user posted image

clock-img

20.08.2010, 08:31

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

Mene L že tudi ob 6h zbudo sam se nisem dala pa sma v pojstli zdržala do 3/4 8. Pol sem pa ga s pojstle spustla pa si je šel po pilota v dnevno in mi jih prineso v spalnico, te pa itak veš da se moraš vstat. user posted image No naspala se nisem, glavobol je še pa od včeraj ostal. Pa vreme je za  user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

20.08.2010, 08:48

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Jutro! user posted image

Mene L že tudi ob 6h zbudo sam se nisem dala pa sma v pojstli zdržala do 3/4 8. Pol sem pa ga s pojstle spustla pa si je šel po pilota v dnevno in mi jih prineso v spalnico, te pa itak veš da se moraš vstat. user posted image No naspala se nisem, glavobol je še pa od včeraj ostal. Pa vreme je za  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
glede vremena pa - se že nekaj svetlika user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem