cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke, 13. del

clock-img

20.08.2010, 16:01

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tak..skuhano je...zdaj pa bi že bil čas, da se h kosilu spravimouser posted image

dober tek!user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

20.08.2010, 16:22

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Dan, pa se je le sonček prikazaluser posted image user posted image !

Danes pa so nam iz kabelske prišli priklopit ono kartico za digitalne programe. Sem se od 12 pa do zdaj ubadala z nastavitvijo programovuser posted image , pa še nisem fertikuser posted image . Bom pol zvečer nadaljevala če mi bo.

Za kosilo pa smo imeli čevapčiče, panirane gobice in žemljice. Neka čudna kombinacijauser posted image , se mi ni dalo nekaj kuhat. Za večerjo bom pa naredila žgance z ocvirki / ali stročji fižol z ocvirki. Joj, se mi ocvirki luštajouser posted image user posted image .

Kak jih ve pripraviteuser posted image  Meni so drugje vedno boljši kot domauser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

20.08.2010, 20:39

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

20.08.2010, 20:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

20.08.2010, 20:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Sami...povej mi malo bolj podrobno kaj ima ta apartma noter? Na posteljico itak ciljam da jo dobim...drugačeuser posted image , sušilec za lase je? pa posteljnina?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

20.08.2010, 20:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nadka30, pozdravljenauser posted image

clock-img

20.08.2010, 20:55

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Sami...povej mi malo bolj podrobno kaj ima ta apartma noter? Na posteljico itak ciljam da jo dobim...drugačeuser posted image , sušilec za lase je? pa posteljnina?

za posteljnino sem ziher da mora bit, če je to kao v sklopu hotela, za sušilec pa ne. jaz si ga bom zraven vzela.

clock-img

20.08.2010, 20:56

clock-img

katy83

pencil-img

6488

pa dober večeruser posted image

clock-img

20.08.2010, 20:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

za posteljnino sem ziher da mora bit, če je to kao v sklopu hotela, za sušilec pa ne. jaz si ga bom zraven vzela.

hvala...user posted image

clock-img

20.08.2010, 20:57

clock-img

katy83

pencil-img

6488

za kosilo nisem nič komentirala, ker nisem kuhala. Moj je itak v službi, meni pa še je od včeraj ostal puranji zrezek z gobicami in rižen. No, zrezek je še zdaj v hladilniku, prilogo sem samo pojedla. user posted image

clock-img

20.08.2010, 20:58

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jaz pa bla celi dan leteča, zato me pa zdaj tudi noge bolijo.
Dopoldan L peljala k mojima dvema jaz pa po opravkih in naredila pol poti zastonj. Pol sem šla po L in sma okoli enih prišla domov. nato smo se doma najedli pa malo počivali in šli žabi kupin čeljvke in ker ima široko nogo z visokim nartom dobili čevlje komaj v četrti trgovini. Šibali domov da se je L najedo in ga midva dajle pičla ven ata pa je doma počival. Ga je nakuppovanje utrudlo. user posted image In ker mi je L spal samo 20 minut danes je ob 8h zaspal 1,2,3.

clock-img

20.08.2010, 20:58

clock-img

katy83

pencil-img

6488

hvala...user posted image

ni kajuser posted image

clock-img

20.08.2010, 20:59

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer Saraya in katy.

clock-img

20.08.2010, 21:00

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jaz pa bla celi dan leteča, zato me pa zdaj tudi noge bolijo.
Dopoldan L peljala k mojima dvema jaz pa po opravkih in naredila pol poti zastonj. Pol sem šla po L in sma okoli enih prišla domov. nato smo se doma najedli pa malo počivali in šli žabi kupin čeljvke in ker ima široko nogo z visokim nartom dobili čevlje komaj v četrti trgovini. Šibali domov da se je L najedo in ga midva dajle pičla ven ata pa je doma počival. Ga je nakuppovanje utrudlo. user posted image In ker mi je L spal samo 20 minut danes je ob 8h zaspal 1,2,3.

uf, naporen dan

clock-img

20.08.2010, 21:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nato smo se doma najedli pa malo počivali in šli žabi kupin čeljvke in ker ima široko nogo z visokim nartom dobili čevlje komaj v četrti trgovini.

Isto kot M..jaz kupim v cicibanu, ko so razprodaje. Imajo prav modele za tako nogicouser posted image

clock-img

20.08.2010, 21:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

otroci ravnokar zaspaliuser posted image

clock-img

20.08.2010, 21:02

clock-img

katy83

pencil-img

6488

čakam dragega, da mi prinese Unionuser posted image , me je Lenči včeraj čisto zrajcalauser posted image   saj je bla lenči, ne? user posted image   Opažam, da odkar sem na out s faksom mi spomin čisto štekauser posted image

clock-img

20.08.2010, 21:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

grem povečerjat...pridemuser posted image

clock-img

20.08.2010, 21:06

clock-img

ly117

pencil-img

16752

nato smo se doma najedli pa malo počivali in šli žabi kupin čeljvke in ker ima široko nogo z visokim nartom dobili čevlje komaj v četrti trgovini.

Isto kot M..jaz kupim v cicibanu, ko so razprodaje. Imajo prav modele za tako nogicouser posted image

Ja če kupuješ po redni ceni te itak vrže na tla. Jaz sem ene gledala v cicibanu, pa HB niso imeli št. Za njih bi dala z 40% popustom nakaj čez 30 EUR. user posted image user posted image user posted image Noso bi jih pa 2 mesca.

clock-img

20.08.2010, 21:16

clock-img

katy83

pencil-img

6488

nič, danes ne bom čvekala, bom se pustla malo dragemu razvajatuser posted image

lahko noč

clock-img

20.08.2010, 21:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ja če kupuješ po redni ceni te itak vrže na tla. Jaz sem ene gledala v cicibanu, pa HB niso imeli št. Za njih bi dala z 40% popustom nakaj čez 30 EUR. user posted image user posted image user posted image Noso bi jih pa 2 mesca.

ja full imajo grozne cene...jaz sem hvalabogu dobila še ponormalni ceniuser posted image ..pa ima skozi na nogi..

clock-img

20.08.2010, 21:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lahko noč

ups....hot nightuser posted image

clock-img

20.08.2010, 21:21

clock-img

ly117

pencil-img

16752

lahko noč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa nočko.

clock-img

20.08.2010, 21:22

clock-img

ly117

pencil-img

16752

ja full imajo grozne cene...jaz sem hvalabogu dobila še ponormalni ceniuser posted image ..pa ima skozi na nogi..

Ja zdaj je tudi imel ene cicibanke ki so stale 15 EUR ampak jih je na žalost preraso.

clock-img

20.08.2010, 21:34

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem