hej spet sem tuki, ne boste verjele
Ta ideja o babyshower se mi zdi super...Sam pr nas res ne prakticiramo nič takega, bi bilo pa zanimivo, ja...No, bom pa še tako rekla, da jaz je ne bom delala, ker smo v klapi ful mešanih spolov in pol je problem ene povabt drugih ne...Pa tud nekih babjih čvekov ne izvajam, razen s sosedo, to pa lahko opravimo kadarkoli
Glede žura ob rojstvu: ko se je rodil Jakob, je bil normalno žur do 6h zjutraj, spili so cca.15l šampanjca in ostalo niti ne štejemo...Žur kot se gre za prvega sina! Jaz sem mojmu rekla tako: glej da ga dobro zapijete, jutri pa da prideš kolkortolk vredu k meni v porodnišnico...In tako je tud blo! Seveda je bilo pri zapivanju veselo, ker je bil sploh prvi vnuk za moje starše in še vsi sosedje zraven...Oh in sploh!
Prisotnost pri porodu: ja, mož je bil zraven in bo tud zdej. Najprej sva se neki pogovarjala, da sej ni potrebe (sva bila oba istih misli), zdej pa če pomislim, mi je bil ful v oporo in razbremenitev - sta z babico vice pokala in take, da sem se še jaz morala smejat...V glavnem fajn da je bil zraven, če drugega ne za moralno podporo...Popkovino se pa ne spomnim, če jo je prerezal...Mogoče, kaj pa jaz vem...Sam da sem rodila, drugo me ni več brigalo
Ko so Jakoba umili in ga zmerli in pregledali, ga prnesejo k porodni mizi in rečejo: komu ga zdej damo tako malo v šali...Jaz pa ah, kar možu! So sam mal pogledali in mu ga dali...Jaz sem morala malo se oddahnit...Sej pol je bil pa itak pr meni!
kamere in fotoaparati v porodni sobi: meni se to nič ne dopade. Smo imeli fotoaparat v porodni sobi, za narest dve fotke od Jakoba in to je to! Mene med rojevanjem ni na slikah in tudi nočem da bi bila...Predvsem pa da bi vsem potem razkazovala kako lepa in oh in sploh sem bila med porodom...a-a To je videl moj mož, in osebje ki je pač moralo bit tam, drgač - dejte mir!
Srečanje: zna bit da bo res najboljš da se določi en datum, al pa max. dva, pa da se prijavijo tiste ki uspejo pridet...Ker drugače bo ostalo samo pri besedah! Jaz bom vidla...verjetno bolj težko da se pojavim, že zarad tega ker bo v LJ, pa še izpit imam zdej okrog...Bomo vidli no...Mogoče pa vseeno prepričam moža, da me prpelje v LJ in gre s sinkotom mal k bratu na obisk...