Dan!
Za nami kar huda noč. Smo imeli celo žurko. Je mali bruhal ponoči. Pa prve runde z možem nisva slišala, malega pa očitno ni motilo da je spal v bruhanju. Je imel lase čisto umazane, tako da smo se ponoči tuširali, pa ne vem kako, ampak tista podloga za zaščito jogija je nekako zlezla, tako da je pobruhal tudi jogi.
Upam da je bilo to bruhanja zaradi grozdja ki ga je pojedel včeraj zvečer. Je namreč pogruntal da je grozdje pred hišo že zrelo in se ga je lotil. Potem je pa za večerjo jedel jogurt... Upam da je bilo res samo to in ne kakšen virus.
IZVIRNO SPOROČILO: anju
veste drage moje, nosečnost res ni v hormonskem smislu najslabše možno stanje. menopavza na koncu še traja tako dolgo da se "obolela" gospa utegne doživljenjsko priučiti sitnobe.

to si pa tako dobro napisala. Moja mami se mi zdi da se jo kar spretno uči

Da o občutljivosti ne govorim - je stokrat hujša ko jaz, ki sem noseča!
Anju, a kake garaže pa nimate da bi lahko tja pospravila voziček?
SREČANJE : Zvezda BTC
sobota 04.09. (dopoldan) -
sobota 18.09. (dopoldan) -
anju, Pokora Babyshower - meni se zadeva sicer zdi luškana, samo imam kar malo alergije na amerikanizacijo in je že za inat ne bi imela. Sem čudna
Mamamajča in Caroline, kaka velika familija

Moja starša bosta pa dobila 4 vnučka, prav tako moja babica (pravnukinjo). Ta druga babi in dedi pa sploh nista dočakala pravnučkov, pa sta oba živela 90 let.
< Sporočilo je popravil Pokora -- 28.8.2010 15:26:36 >