aaaah, misliš? kar stresno pa mislim da še ni konc. joj sej sem se že tolkrat skihala vsem domačim da se mi sploh ne da pogrevat. v glavnem šef ni imel niti volje ostat na marendi, mah za malo! dela za znoret, predat nisem mogla vsega... ah

tisto bolniško bi mogla vzet na sredi avgusta pa bi se gladko izognila vsem tem zadevam. po šihtu sem šla še marendo plačat, sem naročila v bližnji gostilni pa je blo 20€ več kot mi je rekla ob naročilu, eh sam da so bili fantje zadovoljni. med vožnjo domov sem pa gruntala kako bi mulčka obula in oblekla za ta dnar, pa tak beden občutek, zanalšć mi ni dal časti da ga počastim, šef...
vedela sem da tistega da me pričakujejo čez eno leto ne smem zares vzet, ker sem zgubila s prvim kolebanjem priti vs ne priti pomagati med dopustom, eh beh... ma zajokala še nisem, pa tud sprostit se ne morem.
Pokora že en čas z novo. sem hotla pa potem med pisanjem ne spomnim vsega - a ti je tole rožco sin nabral?
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1
Anju- ne vem, kar občutek sem dobila tak...nostalgija na stare dobre cajte, ko je bla v zvezi še romantika in vse perfect!
ah ne saj pr nama ni nikdar "štimalo" tako da bi lahko romantiko furala. dosti sva bla ločena pa je blo vse samo veliko hrepenenje. ko sva prišla skupi sva pa v enem mescu spekla Tigrana
Drgač nimam strahu niti pred zobarjem, niti G...
zadnjič na enem rd je padla debata o G. o marička! pravi prijateljica, zdravnica, ko je bila na praksi da je bil eden oh in sploh, da so ženske v ordinacijo hodile v nočnih seksi srajčkah, študentje komaj zadrževali smeh... ena druga se ob tem skoraj orgazmično spomni kako jo je en šival, da vse kar je videla so ble njegove nepopisne očke, ma tako je povedala kot bi hota da jo cel lajf šiva.... ti pa o strahu caroline
moj pa pravi, da je ziher da bi mu slabo prišlo, če bi mu nekaj nekontrolirano opletalo po trebuhu

hja moška večvrednost kaj?! pf!