IZVIRNO SPOROČILO: Pokora
Sasadejan hvala za info!
Jaz bom nabavila Vir80. Sem jih imela v prvo in so daleč od tega da bi bili umetni. U bistvu je to vata povita v tako mrežico, pa vmes je neka folija da ne prepuščajo.
Čist naravni niso (teli natur pa so 100%) in mene je pa glih ta mrežica motila, je taka k en laks...
A je kakšna kupila tisto "spalno vrečo" v DKN-ju (ali nekaj takega), ki ima kapuco in se "rokava" zložita en preko drugega? Ker jaz bi nekaj takega imela, ampak mi pa tok ni všeč tista barva, k jo imajo, saj je sicer ful poceni, z 10 € znižano še na 8€, samo mi toook ni všeč barva, da je kar ne morem kupit

, pa sem razmišljala, da bi kupila v KIK-u al pa kje eno tisto flis deko so po 3€ in bi šivilja nanjo našila bombaž (tko bi bilo kar toplo, pa mehko), samo ne morem tam v trgovini ne vem kako merit in to in če jo kakšna ima, da bi mi mal mere povedala... Mi je pa kar škoda teh 8€ za brez veze, ker se bo potem vse skupaj kar nabralo... čeprav jaz včasih za kakšno stvar tok kompliciram, potem bom šla pa itak tolikokrat z avtom tja, da bom porabila več bencina, kot če ne bi tok komplicirala

.