IZVIRNO SPOROČILO: M&A
Najki, a so ti svetovali kakšno preventivno dieto? Verjetno je odvisno od pediatra. Pri drugem sem šla že 2 meseca pred porodom na urtiko III brez jajc in KML. Pol je mali pri 3 mes. vseeno razvil neke izpuščaje, pri 6 mes. sva šla na testiranje - pozitiven na KML, čeprav mleka sploh ni probal ne on ne jaz
Po tistem ni imel nikoli več težav s kožo, dieto sem imela ves čas dojenja, on pa do par mes. nazaj.
No, zdaj sem tudi na tem, da grem na dieto, mogoče vsaj preprečim kake hujše alergije. Čeprav se mi zdi alergija še najmanj, kar je lahko narobe z otrokom, večina ljudi pa je čist fertik, ko slišijo za diete in vse omejitve.
Par dohtarjev, G, P, alergologa in osebno sem sprasevala in mende diete nic ne vplivajo na AD pri novorojencku, samo arasidov se moram glede tega izogibat. Sej njegove alergije niso bile hude, samo zadnjic je pa reagiral na oreh in se mu je sapnik stisnil, tisto me je pa res na rit vrglo. Ker orescki so zadnje, kar bi mu privoscila za alergijo in alergologa imamo sele naslednjega junija, ko bo sploh testiral na to... Tega me je res ful strah, da mi ne kdo po neumnosti zadusi otroka...
anju saj bosta vsak svoja oseba in vsak s svojimi potrebami, tezko ravnas popolnoma enako z obema.
mamamajca meni v prvi ni niti kapnilo do par dni po porodu. Zdej pa samo, ce si probam iztisnit in to samo 2 kapljici, vcasih, ko se kam naslanjam, pa posumim, da je kapljalo ampak nisem zihr. Uzivajte!
tybysy v Muellerju jih imajo, so pa velikosti od 38 do 50, ce sem prav videla. Po par stevilk hkrati. Nastavke verjetno dobis v P na posojo, ce bo nuja, tako da lahko nakup pocaka. Vsaj v PO so jih dali. Pa ne ves, ce bos sploh rabila. Jaz nimam vdrtih bradavic, samo mali ni dobro prijemal, pa sem jih nekaj casa uporabljala. Se pa salcka napolni z mlekom in ko popusti, stece vse ven in dela poplavo. Po drugi strani ti pa ne rani bradavic.
pokora pocartajta in pocajtajta se

.