IZVIRNO SPOROČILO: M&A
Edino me skrbi, da imam le dve roki za tri otroke
in hvala za potrpežljivost pri citronka-navodilih.
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
......ko dobiš drugega otroka SE LJUBEZEN PODVOJI IN NE RAZPOLOVI
kolumbo to si fino napisala. pa saj si težko predstavljaš da si zmožen še več ljubezni. ko se ti otrok rodi, si itak misliš da je to višek...
Najki s tem vprašanjem oz zmedo nisem želela vprašat kako naj z obema ravnam enako. pravzaprav sem samo svoje pomisleke izpostavila, niti nisem pričakovala odgovorov, ki bi "rešili" situacijo... tako pač, sprašuješ se. krivična nočem bit, pa se mi zdi da se to hitro lahko zgodi. a se ve niste nikoli kot otrok vprašale koga imajo starši raje? jaz sem se. sem res edina taka smotka? vse mozne variante sem spraševala a imajo raje naju z bratom ali svoje starše? ali ima oče raje mamo kot naju otroka...? matr sem bla tečna in v dilemo sem jih spravljala! pa se še lepo spomnim ko niti nista vedela kako odgovorit, mogoče je bla to še spodbuda za nadaljna vprašanja...
3x mami malo slabe volje sem prišla domov

komaj sem ulovila uro da sem pobrala mulčka, ki sem mu obljubila, da ga poberem po kosilu. pa sem mislila da bom prej doma, malo kuhala, ga šla u izi iskat, tako na lušno brez dirkanja in živcev. kaj čem, nisem dobila ravno oh.. nadomestnika. preprosto ne gre. stvar ki bi jo sama naredila v 5 min nama je vzela 3h, pa nič ni pripravil kar sem mu naročila, da bi podatke primerjala z dveh strani in videla ali res štima... ne vem, jaz sem se trudila da bo prav. zdaj pa gre kar mimo njega, bi mogla šefu te pomisleke povedat, se mi zdi. on bi pa kar da še pridem, samo nimam kaj dosti za naredit.
pixieM so me pa podkupli z enormno količino fig
caroline1 in
filisa držta se
tole me kar naježi. je moj oče tud tako smotan kar se zdravja tiče. skozi ga neki želodec matra, poje manj kot mulček, kadi ajoj, totaln živček... in še brez službe je ostal. ga je kar potolklo, se mi zdi, čeprav je vedel da ne bo šlo več... ni se strinjal z določenimi stvarmi na kar visokem mestu je bil... prvič je ostal v življenju brez službe. mislim to je groza za naše starše, kao skori sramotno bit na zavodu. ma upam da se mu čimprej neki odpre, izkušenj ima, pozna dosti, samo je njegova smer kar v krizi zdaj. in kadit bi mogu nehat. je reku da bo poskusu. pa sem mu predlagala naj se najprej z mamo zmeni da mu bo dala mir. ker najbolj si želiš čika, ko te partner razkuri. ah, sj bo, samo tako je spit...