Caroline in Filisa želim vama da vajina očeta stisneta svoja vnukca v naročje, ter da bi jima le - ta uspela tudi kakšno ušpičiti
Kam pa ti hodiš, v Medvode mogoče?
Čestitke za nečakinjo - ji tudi jaz z veseljem nazdravim s teranovim likerjem, al pa še raje s kakšni dobrim portovcem.
Filisa in Nejkec in 3x mami dobre ste da sta zdržale v službi čisto do porodniške. V ponedeljek lahko spite do sitega
Anju, ja malinovi listi samo mehčajo - pomagajo pri odpiranju in ne pospešujejo. Jaz sem se v prvo lepo odpirala, mogoče tudi zaradi malinc. Kar se pa namestnika tiče, se mi pa ne sekiraj! Ga nisi ti izbrala in naj se vsaj pokaže da ti nisi bila kar tako!!!
Mamamajča, mali ni najbolje. Ko sem šla na pregled je zaspal in ko se je zbudil, mu je mož nameril 40,3!!!!! Sta takoj zbijala, je padla na 37,8. Ne vem a ga če mož jutri peljati h P, glede na to da ga samo kuha.
Tebi pa želim da se čim prej zližeš, pa čeprav z A
Polmaja, faca si da se takole vsega lotiš
Pregled - je G najprej rekel da zdaj pa naj ne bi bilo več hude panike če se rodi, da zdaj ima verjetno okoli 2500g. Potem me pa gleda in reče da mam majhen trebuh (meni se ne zdi) in mi je šel delat UZ. Je nameril +- 2000g, kar je čisto na spodnji meji.
BRinME kdaj imaš ti rok? Vidim namreč, da sta najini pikici pribl. enako težki trenutno. Potem sem mu pa pojamrala da me je zadnjič ko sem vstavljala Canesten, skoraj kap zadela, ker je vse že tako nizko. Mi reče da sem verjetno trakec čutila od cerklaže, pogleda in reče da je res čisto nizko - moram biti še dva tedna zelo pridna in veeeliko počivati, da se mala še malce poredi.
Naslednji pregled imam pa že 15.9. Aja pozabila sem pa vprašat za streptokok