IZVIRNO SPOROČILO: missD
aaaaah pa saj ne moreš verjet!!!!
sem dobila odločbo iz CSD. In kaj so bebčki naredili? upoštevali kot da bom rodila enega otroka ne pa dveh in mi bojo nakazali samo en enkratni znesek.
Na odločbi imaš stavek kjer te sprašujejo za koliko otrok želim upoštevat, tista ženska na CSD je DOPISALA zraven da gre za dvojčka ampak neeee, zakaj bi kdo to upošteval.
Pa sej ne veš kaj bi. niso resni. pa pismeni tud ne.
Jooooj ne niso pismeni

. Jaz sem oddala za otroski dodatek, pa me sprasuje po tabeli, v katerem zavodu je moj otrok. Ime sole, ce je solarcek, drugi stolpec ime zavoda, tretji pa samo vrtec (da/ne). Pa sem notri vpisala vrtec da (privat). Pa mi cez par dni posljejo obvestilo, naj povem al je v javnem zavodu ali privat varstvu al taka neka bedarija, pa da moram dopolnit vlogo v osmih dneh, pa nikjer sploh opcije na formularju za karkoli vpisat, ce pa napisem privat jim pa tudi ni nic jasno

. Sem kar takoj poklicala na CSD (jih imam kar v imeniku

) in povedala kako je z varstvom, pa so ga dopisali v racunalnik. Ze tako bom cakala par mesecev na odlocbo, ker sem rekla, naj si sami pogledajo dohodninske podatke za oba, drgac bi urihtal v treh dneh, ma imajo tako neumne postavke, da sem zakuhala in rekla naj se sami s tem ubadajo

.
pixieM fajn so ti ponudili. Ceprav so mende te kasete ful drage?
Aja prvorodke, moram vas opozorit, da obicajno pri pediatrih nimajo smetnjaka za plenice, moras imeti s sabo vrecko, da das umazano plenico not in pol jo blagovolis odnesti s sabo in odvreci nekje drugje 
. Tako da jaz s sabo nosim eno rolco malih gospodinjskih vreck, nekje sem pa dobila tudi biorazgradljive vrecke, narejene iz krompirja te dimenzije. Sem se spomnila ob tem kasetnem smetnjaku, ker ful vreck porabi, pa se sprasujem, ce imajo kaksno bio varianto vreck za njih?
3x mami to pa cisto res! Jaz sem trenutno pripravljena sprejeti kakrsenkoli porod, vazno da se bom drugi dan cartala

. Ne da se mi niti s porodnim planom pa anestetiki ubadat

.