IZVIRNO SPOROČILO: bibk
Končno sem dobila vezo v LJ za operacijo, zdej nisem sigurna če sem prav razumela mi je rekla 22/09, kaj je možno, da res že drugi teden??? Danes naj začnem s kontracepcijiskimi in pol naslednji teden že operacija??? Punce ki ste imele že operacijo (odstranitev pregrade) kaj samo vbistvu 1 teden prej ste jemale kont.tabl.?
bibk tebi je uspel zvezo dobit? meni je ni

; sem šla kr osebno tja
zdej začneš s kontracepcijskimi, pa že 22.09. operacija?
no, možno, jaz ne bom nič pametna in ti delala dvomov v to, upam, da ima katera druga več izkušenj v zvezi s tem .... ampak sem mislila, da najprej poješ celo škatlico KT in potem M in potem operacija, no pa očitno ni tako ...
DaisyE super, navijam!

Naj se vajinemu nadobudnežu pridruži bratec/sestrica!
Lepo, da si se javila še v tej temi!
Jaz nisem pri Rešu, tko da ti ne vem povedat, upam da čimprej prideš do Prometrija in da bo še naprej v postopku tko kot mora bit!
Little Star pri meni v službi zdej že vsi vedo za moje postopke in doživetja v zvezi praktično z vsem (v nedogled nisem več mogla skrivat, ker so vedno bolj drezali vame). Teli UZ-ji v LJ so res pozni, ampak na srečo, moram rečt, mi grejo v službi tolk na roko, da lahko rpidem kasneje in potem manjkajoče ure nadomeščam tko, da po lsužbi delam dlje, al pa po urah koristim dopust.
anci banci bi lahko zaupala, kakšna je tale vitaminska kura za možeka? sicer ima moj trenutno ok izvide, ampak vseeno, škodval mu nebi, sevede če bi ga uspela prepričat, da bi karkoli spravil vase ...