mića enkratno, čestitke in še vse najboljše za rojstni dan!!
ana banana kako si danes??
Roži_ praviš da tole pri kužkih traja tolk časa??
se pravi jaz slepo verjamem, da se bo kej kmal pomirila, bo še pol leta tako?
jaooooo kakšne mi zganja, o bože
Kako si ti? Kako potega kej tvoja nova borba?
Jaz sem pa zdej dobila datum za operacijo pri dr.Tomaževiču - 04.10. preiskave (kaj pa vem kakšne) in 05.10. poseg. Komaj čakam, ker si res zelo želim, da bi in upam da bom končno porihtana in me blazno jezi, da so me po rojstvu sončkov tko zašuštrali
.
bibk naslednji teden pa dobro opravi z operacijo!
Ally78 kako si? Bosta šla na kak krajši izlet, za kak dan, popoldan, malo od doma? Bi blo mogoče fino! Drži se!!
DaisyE mislim da ima jutri punkcijo, močno držim pestke za lepe celice in potem blastociste!
energija80 kako gre? kako se počutiš? privošči si mogoče kak sprehod zunaj, ali pa počivaj, poizkusi dovolj piti (voda).
kalaxy ja super, navijam za lepega pluska!!
jona klara sem te že mislila vprašat, pa sem se raje ugriznila v jezik ... ti vse zasluge za to, da si zanosila, daješ dr. Tomaževiču? Pa te je on osebno vodil čez cel postopek, ti je on opravil UZ-je, al tako kot pri ostalih, je delal UZ-je tisti dr., ki je bil tisti dan/teden tam, da jih je opravljal in isto punkcija in transfer? Samo zanima me ...
HANYBANY dobrodošla spet v bojih, naj bo ta zmagovalni! ti šment, še zdravila za pritisk moraš jemat
... ampak naj se vse izpelje kot se mora!
spominčica se te spomnim ja, dobrodošla spet tu in srečno!
nanika 1 kaj naj rečem, srečnica še v drugo
, čestitke in srečno!!
punce želim vam čimveč sončka v srcu in vsem lep dan!