IZVIRNO SPOROČILO: Buska
malo sem se izgubila
a si bila ti v postopku z zamrzjencki?
glede na to, da greta v akcijo ze konec meseca ...
ker vem, da si rekla, da se bos zmenila za posvet, sam se mi ne da zdaj iskat za nazaj ... ker tudi mi2 razmisljava, da bi sla do njega malo na posvet, da pove kako in kaj dalje .... in pa seveda odlocena, da mi nikoli vec ne da Braville (ker vidim, da skoraj vse, ki smo imele te zdravila - NISMO reagirale, tako kot je potrebno)
buška..ja imela sem potopek z zmrznjenčki in mi je rekel da naj ga pokličem ko bom delala test, poklicala sm ga, sem rekla, da je negativno in je rekel se vidimo čez 3 tedne n pregledu, ker bo to kao 1 teden pred

in bomo šli ponovno jovo na novo...
Bravelle še nisem probala, sem pa imela v prvem ICSi postopku Menogon in Superfact sprej
pokliči v ordinacijo in se naroči ...tako sem tudi jaz naredila:)..sem čisto solidno odreagirala...5 celic, 4oplojene, 2 vstavljena, 1 se je prijel in so zamrznili..od tega je samo eden letos preživel in se ni prijel
loremi...vitaminska kura za slabe plavalčke pa tudi za mene, ki nama je pomagala ..2x na dan E vitamin(Evitol), 2x na dan šumeče tablete Q-10 encim od Sensilaba, 1x C vitamin in čaj krvomočnice, pa seveda možeku malo zmanjšat vnos pivičk in cigaret..kombinacija je bila uspešna
moj tudi ni hotel nič jemati, pa sem ga postavila pred dejstvo da če želi imeti 5 otrok, naj tudi kaj na temu naredi