IZVIRNO SPOROČILO: lili8
Kar se vrtca tiče, moja je bila zdaj stara 3 leta in zaenkrat še ni v vrtcu. Vlogo bom dala prihodnje leto. Je v varstvu pri babicah in dedkih, en teden pri enih en teden pri drugih. Se mi zdi, da imata obe obliki varstva svoje prednosti in slabosti. Tako da midva sva se tako odločila, kako bo pa pri drugem pa še ne vem.
ne rečem, da ni res, ampak moja mami dela (in še nekaj časa bo

), tašča je upokojena, pa aktivna bolj ko jaz

totalno leteča, sploh poleti. moramo maja povedat, kdaj gremo mi na morje, da je ona doma in rihta psa. pol nam pa še pribije, če res bomo 14 dni na morju, k je to dolgo

in ponavadi že kak dan preden pridemo mi, sklizne na morje, pol pa pride domov in joka, kako je tamalo pogrešala... ah ja...
no, sem pa jaz zagovornik vrtca, tako da tud če bi bile obe babice doma, bi dala vlogo. res mi ni žal, da je v vrtcu. pa še naša je bila prva vnukinja, na obeh straneh. pol veste, kako je to...
punce, eno vprašanje.
mene je včeraj zvečer, ko sem kihnila, full špiknilo v predelu jajčnikov. ampak res full. čez cel trebuh. in ko sem šla malo kasneje na wc, sem imela na papirju (ne na hlačkah) tak rjavkast izcedek, sluz. pa tud otročka nisem še nič danes čutila in me je kar mal strah... no, izcedka čez noč ni bilo več, in sedaj zjutraj ne, ampak...
no, me s tamalo danes pečemo piškote in potice, je ati včeraj kupil tak mini valjarček, da mi ne bo mojega iz rok vlekla. zvečer pa, če se mi bo še dalo, bom kuhala sarme.... njami...