anonimna D - no, samo da je vse ok in da si videla svojo pikico. ma jaz se čist topim, ko pišete, da ste že videle srčka. kje je še to... zame... še cel mesec...
portorož - hvala
vidiš, nikakor se me ne rešiš
in bomo tudi tu čvekale
no, naj povem, da slabo mi ni več, bom pa spet, kot v prvi nosečnosti, mogla nabavit nove modrce. že sedaj, ker me stari že vežejo. pa prvič mi je že v januarju iz prs "teklo", tako da imam cel jogi poflakan, rodila sem pa konec maja. uf... itak mamo namen nov jogi kupit, pa bomo še teh 8 mesecev počakala... ha ha ha
drugače znaki... čez dan nisem lačna, okoli polnoči bi celga vola pojedla, in potem se mi ne spi. joške mam pa tako napete, da... se mojmu sam smeje
ja, pa trebuh mam napet, da me bodo kmal pogruntal. čeprav prvič sem na nuhalno šla v svojih starih kavbojkah še... sedaj mi to ne bo uspelo.
edin ne vem, ker se je nekaj čudnega dogajalo, če tudi jaz nisem zanosila kaj prej. bomo videli 14.10... joj, še 3 tedne in 6 dni
nitkica - super seznamček, res. dobra si, ker nas je res precej...
moj PP pa je 14.10.
hanna - vse bo ok, mora biti. vse držimo pesti zate - in za vsako od nas, da bo vse ok. vem, da bi bla jaz ista, če bi se prvič kaj zakompliciralo (sicer ok, res ne vem, kaj je bilo pri tebi, ampak karkoli bi blo, bi bla jaz totalen panik) ampak ne se dat. optimistično naprej, pa bo. pa saj bo kmalu 5.10. (tudi jaz se tako tolažim
)