ojla.
ooo, koliko novih majčic
čestitam vsem...
mina - super, lepo da vama je uspelo pred postopkom. mogoče bo pa res kaj na tem - da ko človek toliko ne pričakuje... super!
kaj smo počeli? v soboto smo bili varuške
- smo meli še od svaka sinčka v varstvu (4 mesece), tako da sem trenirala, kako je z dvema...
bo šlo...
včeraj pa smo imeli dan za čiščenje, popoldne smo se sprehajali, ko je sonček posijal, pa je dan minil...
veronika - ne obupat - vztrajaj z optimizmom, čeprav vem, da je težko. boš, ostala boš v naši družbi, ker te ne damo
sagos- lepo, da si se nam razkrila
ampak ja, tvoj teden je bil res peklenski in ne vem, kako bi reagirala. ampak poglej, tvoja pikica vztraja. hoče te spoznat. držim pesti, da hematom ne bo ponagajal tvoji pikici...
jagoda - prvega pregleda te pa res ne rabi bit strah. to je pa ja tako lepo, ko vidiš svojo pikico... jaz sem ti fovš, ko bom mela prvi pregled šele 14.10.....
hm, happy - meni ni še noben rekel, naj bom tešč... ne za prvi pregled. tešč moraš biti, ko delaš test za sladkorno, ne pa za prvi test. vsaj meni ni noben tako naročil - niti prvič, niti sedaj. če bi mogla bit tešč, bi ti to povedali, ko si se naročila, tako da...
m_o_i - hvala za lepe želje - se jim pridružujem
- za vse nas,