IZVIRNO SPOROČILO: najkica
Zdej pa nisem sigurna ali je komisija potrebna 1 mesec od datuma nastopa bolniške (torej v mojem primeru je to bilo že včeraj, 9.3.
) ali šele po 30 delovnih dneh, ko gre plača na breme zavarovalnice??
od komisije rabiš šele po 30 delovnih dneh, tako da imaš še nekaj dni. oz od takrat, ko greš na stroške države.
mikroBB - jaz tudi imam šele čez 4 tedne pregled. sem kar mal pogledala, sam je rekla, da je čez 3 tedne ni, cel teden, zato me je naročila pač kasneje. je pa poudarila, da če bi karkoli bilo, naj takoj pridem, ne glede na to, kdo dela.
no, to se pa tudi jaz strinjam, da se ne rabi noben G ob slaben dnevu znašat nad pacientkami, sploh pa nosečkami. kr neki, no. je že res, da imamo vsi boljše in slabše dneve, sam mal samokontrole pa tud mora bit...
evo, jaz pa grem sedaj počasi proti domu. jeeeeej!!! dovolj imam. pa še neki se je začel štrikat pri papirjih za hišo.
ker se na našem območju (pa čeprav je vrisana hiša) trenutno lahko gradi samo poslovno stanovanjski objekt, z dostopom iz državne ceste, se nam bo vse skup mal zavleklo. pismo in ta naša občina. naj ge vse skup nekam....
katastrofa!!! pa kaj bi gradila poslovni objekt, če rabim hišo za živet not??? beda. sploh pa če gremo rihtat dostop iz državne ceste... ma sam da kasirajo...
grem domov. bom dala oprat perilo, skuhala kosilo, popoldne pa bom šla mal ven s tamalo. komaj čakam. ah, joj. čauči, bejbe
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 11.3.2011 12:32:26 >