hillmagic - ja, mi je všeč. sicer ajd, ne čist vse, ampak kake takele zadeve pa... njami
najkica - o boga. sicer mam mal več fore, sam... če pa pretiravam, me pa tako noge bolijo...in ja, vedno boš naša majčica!
tud če bo kaj prej. čeprav... da ne boš na koncu čez rok...
glede nedonošenčkov ne vem, vem pa, da se v nobenem primeru ne bi proti lj peljala. če bi blo kritično, bi me že oni z rešilcem. zihr je zihr. čeprav upam, da ne bom nikoli občutila...
sneguljčica - ej, verjemi, saj nisi edina. no, pri nas sedaj še tako sonček sije, čeprav so napovedovali že za dopoldne dež. upam, da so se zmotili...
zgaga - joj, mene je začela konstantno pečt. vsak dan, že dopoldne in potem cel dan. noro. še huje kot prvič. kokice sicer pomagajo, sam ne za dolgo, za kake 2-3 urce. potem pa me je spet iz petka na soboto krč zbudil, v nogi, in nikakor ni popustil. moj je šel in mi kupil donat. pijem ga cel dan, in je boljše. tako zgaga, kot noga.
no, mi smo šli v soboto na sejem, pa je blo kar zanimivo. sicer glede same gradnje ni bilo veliko, bolj potem samo urejanje, ampak par idej je bilo. tamala je dobre 3 ure tekala sem in tja, niti enkrat ni rekla, da gre v naročje
. je pa res, da so jo nonstop ustavljali, in ji dajali bonbone, palčke, piškote, celo 2 čokolade je dobila (10 dkg) in pa sladoled. joj, kako se ji je fajn zdelo. celega je sama zmazala. no, posledično... so me začele potem v avtu full noge bolet. me je bilo tako strah, da me bo ponoči spet kak krč zagrabil, tako kot prejšnjo noč. no, donat pomaga. al pa ne vem kaj. ampak... je šlo mirno mimo, mišice v nogah, sploh tam, ko me je krč zagrabil, pa še vedno čutim.
tamala je potem včeraj popoldne spala dobre 4 ure, zvečer normalno zaspala (se vidi, da je navajena na uro), danes zjutraj pa se je zbudila ob 4.40 - kao smo mogle nos obrisat, in nismo več spali...
joj, kako bomo zvečer popadali v posteljo... vsi trije...
nič, bejbe, uživajte.