Dobro jutro!
Kako ste kaj? Moja noč je bila katastrofalna.
Vroče za znoret, naš tamali se je ves čas nekaj zbujal (mu je bilo tudi zgleda vroče), hrbtenica me boli, pa ko se obrnem na drugo stran, trebuh komaj čez prenesem. Jaz ne vem, kaj je to, samo prvič ni bilo tako težko. Prav boli me, ko se morem obrnit. Ah... zdej pa res ni več dosti do konca in bomo nekako zdržali, a ne?
Jaz sem se tudi odločila, da začnem z generalko. Danes je na vrsti spalnica (tam je najmanj dela
). Bom vsak dan eno sobo zrihtala. Na koncu bo pa otroška sobica, ker tam pride še vsa priprava na bebico zraven, brskanje po cunjicah, pranje, likanje... Se že veselim.
Sem si tudi že malo seznam naredila, kaj morem še kupit in postorit pred prihodom. Ja, gnezdenje na vseh področjih se začenja. In mi je lepo.
porod Želim si, da bi bilo vsaj tako dobro kot prvič. Brez zapletov. Moj
bo seveda zraven, tudi prvič je bil, samo upam, da bo zdej tudi "predihaval" z mano, ne samo na ful akcijo prišel.
dojenje Sem absolutno za in verjamem, da bo steklo tako kot prvič.
kozmetika Prvič sem totalno preveč kupila. Enih stvari še zdej nisem porabila (na primer krema za obraz, ki jo sedaj kar jaz uporabljam). Ribja mast se mi zdi ena taka praktična stvar, ki jo lahko mažeš po ritki, obrazu, gubicah... Za vse sem jo imela. Po kopanju sem ga namazala z mandljevim oljem, imela sem pa še navadno milo za dojenčke, šampon za lase, fiziološko raztopino. Pa še to-to krpice za umivanje ritke (nisem navdušena nad vlažilnimi robčki, ker je imel naš mali ful občutljivo ritko), kakšen kos vatke (to sem kar svojo uporabljala) in mislim, da je to vse. Itak se vse ostalo lahko kupi, če se potrebuje.
Tako, zdej si pa še kapučinček zrihtam in šibam spalnico pospravljat. Da me ura ne prehiti...tale premik me je čisto zmedel, sploh ne pridem k sebi. Se mi zdi, da dan tako hitro mine, da je kaj.
Lepo se imejte, danes bo menda lepše vreme in upam tudi počutje.