Dan bejbe! No, pa sem dobila odločbo iz CSD
Zdej morva pa samo še z
iz uredit očetovstvo.. To mi je tako smešn, kako se za može kar sklepa, da so očetje, če si pa koruznik, ti more pa vd mož požegnat, da je res ata tvojega otroka
Kera je že spraševala glede lulčka, sem spregledala... Skratka, mi imamo ful težave s tem lulčkom, ker kožica nikamor ne gre - gre do tam, da vidimo glavco, ampak dol je pa ne moremo potegnit. Ima ena prijateljica enake težave s par mesecev starejšim sinom in ko so bili na pregledu pri 3 letih je pediatrinja rekla, da naj enkrat do 4. leta starosti pridejo in bo lulčka malce pošpricala z anestetikom in potem potegnejo kožico dol....aučččč... si ne predstavljam našega Žigata, da bo to mirno prenesel. Sej načeloma ne teži, ko mu poskušamo dol povlečt, ampak, da bi mu pa nekdo drug to delu, si pa ne predstavljam
Koliko imate pa kaj kondicije? Jst takoj crknem, sam mal se šetkam... Je pa res, da sem od začetka marca na bolniški, ker nizko nosim in me je v službi že ful križ bolel. Pa me je dala na bolniško do konca meseca, ker sem s ponedeljkom itak začela z dopustom, pa sem se odločila, da se bom mal več šetkala, da se ne bom čist polenila, ampak je problem, ker me začne križ bolet, al pa trebuh... Sem ravno zdej prišla domov, k sem šla peš do pošte in v trgovino po kruh, pa me zdej tako desna stran trebuha boli, da sploh ne vem, kako se nej dam... Pa da ne omenim, da sem bila čist zadihana, ko sem prišla po stopnicah do stanovanja
Pa še za tiste, ki ste tudi na FB - a te komentarje in debate vidijo tudi vsi moji prijatelji ali smo članice skupine??