Pozdravljene!
Najprej naj čestitam vsem, ki je za vami NS!! HB, samo da je vse vredu, resnično se veselim z vami!!!
Za seznamček: 1.5.2011, Njeli, 1
, 0
,
, 23let, MB
Včeraj sem bila pri svoji G, ker imam že 3 dni bolečine v sp. delu trebuha, tudi ponoči. Me je pretipala in naredila notranji UZ, pa ni videt, da bi bilo kaj narobe.. Vmes je le dodala, da jo malo skrbi, da bo ga začelo stiskat, zaradi moje maternice in da se ji zdi, da ni dovolj plodovnice.. In potem je spet rekla, da je vse vredu in da bova videle kaj bo rekla Dr. Pelkičeva na NS..
Kaj ve pravite na to? Ima mogoče katera kakšne izkušnje? Saj neveš več pri čem si, se mi zdi.. Aja, ker imam zadnje čase kar povečan beli tok, mi je dala Canesten svečke za 3 dni, zdaj pa bomo videli, če bi bilo to krivo, nevem.. Še 1x me je dala na krvne in urinske preiskave pa je tudi vse v mejah normale.. Najbolj me jezi, ker je drugače z mojim malčkom videt pa vse vredu, giba se na veliko in raste kot gobica, včeraj sva namerli že 60mm!
V glavnem v ponedeljek upam, da bom pa res vedela kaj se dogaja, pa kako in kaj naprej, še dobro, da gre moj z mano, do takrat pa mislit kar se da pozitivno!!!
Uživajte v sončku nosečke!!
< Sporočilo je popravil Njeli -- 21.10.2010 11:49:36 >