IZVIRNO SPOROČILO: Luskica
Vesna_b se ti bom na žalost pridružla. Dobila sem vročino, grlo me tok boli, da je kar groza, pa ne vem, če sploh lahko kaj vzamem, kakšen neoangin al kaj, pa še v mišicah na nogah me trga.. Nam pa v vrtcu razsaja angina, tko da močno, močno upam, da je nisem fasala! Zdaj grem pa naprej ajat in čajčkat
joj,
luskica -

- vem, kako ti je... moj, ko je šel v lekarno, in povedal, kaj bi rad, in kako je stanje, je dobil za grlo otroške pastile za lizat. saj pomagajo, pa še dobre so. pa rekla je, da naj kupim kake hals bombone in pa vse z vitaminom c - mandarine, limone, pomaranče...
mišice tud trgajo, ja, pa vsako kost posebej čutim, in zbada me v križu. prvič...
upam, da se čimprej pozdraviš...
borovnica - a tebi je pa še kar slabo? boga

- tudi tebi pošiljam en objemček. res upam, da bo čimprej minilo. a si probala zjutraj preden vstaneš, pojest kak prepečenec al pa kej podobnega? čeprav ti to sedaj ne bo glih koristilo, ja, če tako kašljaš, da od tega bruhaš...
kolikor jaz vem, ti za pregled ne pripada bolniška, tako da boš najbrž kar ob dopust... vsaj jaz še nisem zasledila, da bi katera kadarkoli imela bolniško... ojoj, in upam, da te bo nehalo špikat v križu in da bo s hrbtenico vse ok celo nosečnost
punce moje, želim vam vsem lep vikend, naj bo čimveč sončka in uživajte
čau