Živijo!
Za mano je še en pregled. Vse ok. Kile so na +1,5kg, kar je dobro. Glede na to, da pa prihajajo prazniki, bo januarja tehtnica kar poskočila
. Pa nič zato, bom že po porodu dol spravljala. Zdej si lahko malo privoščimo, a ne?
IZVIRNO SPOROČILO: hanna80
Dobila rezultata od horisonske biopsije: imamo kromosomsko zdravo punčko!
Presrečna! :)
zmaja2 Dobrodošla! Čisto možno je, da že čutiš otrokove gibe, jaz sem jih v 1. nosečnosti prvič začutila v 19. tednu.
BB Zadovoljna z zmagovalcem, samo če bi Ines zmagala, bi bilo tudi ok. Kar se pa Sandre tiče pa

Brez komentarja
Malo za šalo, malo za res A kaj verjamete v stare vraže? Meni so sicer zanimive, da bi pa verjela, pa ne morem rečt. Zanima me, ali imate drugačno obliko trebuha v 2. nosečnosti (ali 3. ali 4.) glede na 1. nosečnost in glede na spol otroka, ki ga nosite? To me zanima zato, ker pravijo, da po obliki trebuha lahko ugotoviš, kaj nosiš, punčko ali fantka.
Jaz sem tudi že čist praznično razpoložena. Sem že ene piškote spekla. Samo jih je moj

nekaj že sproti pojedel, ker so tako dobri. Zdej sem jih pa skrila, da bo do božiča kaj ostalo

. Smrekico bomo postavljali naslednji teden, v soboto gremo v LJ lučke gledat, upam samo, da ne bo premrzlo.
Ah, zdej sem pa že predolga. Pa itak morem it kaj pospravit, ker je doma prava bomba.
Lep dan!