IZVIRNO SPOROČILO: phelps
emma83, če bi bila ti sedaj drugorodka, bi te jaz zagotovo vprašala, kaj je hujše, porod ali tabletka
. Se strinjam glede 100% zaščite, upajva, da ne bova za porod isto rekli, ane?
no jaz sem drugorodka in sem 3 mesece po porodu vzela tisto tabletko- kondom počil
" dni me je tako rukalo, treslo, slabo bilo, zvijalo...sem rekla nikoli več, še v življenju nisem bila tako boga- tud popadki me niso tako zdelali!
Ko greš rodit vsaj veš zakaj te boli, moji začetni popadki so bili nekaj takega kot tisto zvijanje pri trebušnih virozah, pa ko bi šel na wc pa ne moreš it...na vsake 20, 15, 10, 5 minut

...no saj sem res mislila, da imam prebavne motnje...zato pa se izogibam stvarem zaradi katerih te lahko zvija...ampak se da zdržat, izčrpan si, ker to par ur traja...tisti zadnji popadki v porodni pa...no comment- jaz sem mislila, dobesedno, da mi bo rit razneslo

...pol ko lahko pritiskaš je že pravo olajšanje- tist je super...jaz sem si v prvo vizualizirala kako bom v drugo imela EA

, ne pa da je z vsakim popadkom bebica bližje
V glavnem- boli...ne bom lagala, mene je še ful bolelo vstavljanje infuzije, pa še žilo mi je predrla...šivanje me je bolelo, pomoje še bolj, ker vem kako to zgleda ko počneš in sem si prav predstavljala

, ampak takrat se obrneš k bebici, ki jo umivajo, oblačijo in samo poslušaš če je z njo vse ok, šivi so mene še bolj boleli kot porod, sem imela na vsaki strani postelje v porodnišnici po 1 copate, da se mi ni bilo treba obračat pa okoli postelje preveč hosit ko sem vstala

...ampak ko ti dajo

na trebuh je vse pozabljeno....
Treba je res poslušat babico- kolikor se da....vse takoj, še v isti stotinki sekunde, pozabiš...ostane pa ti najlepše na svetu- tvoj otrok!!!
Ni treba da vas je strah...mene je strah samo to, da bi bilo z otrokom vse ok, jaz bom že!