Še enkrat čez pripravo, klistir, vmes pride moj, spet čakamo porodno (kar je zoprno, po tem ko si že šel enkrat čez to in se ni nič zgodilo), ampak tokrat smo prišli do porodne. Trebuh mi je otrdeval, nič kej bolelo, tako da so mi predrli ovoje in takoj moji popadki. So rekli, da bom nabrž za 4 cm rabila kake 4 ure. Popadki najprej na 5, kar nenkrat na 3, pa na 2 minuti ... vmes izmena babic, dobim novo res suuuuuper babico, reče da me bo poledala okoli 2h, kar bi blo kako uro potem ko je odtekla voda. Še pred drugo začne mene vse tišat, dihat je že težko, zato e babica mal prej pogleda in reče, da me bo razveselila ... odprta 10 cm. Dobim masko, men je super delovala, nič vrtelo, če sem jo uporabljala samo med popadki in dejansko mi je ful bolečino odvzelo. Potem smo počasi potiskali, da se ni mali prehitro spustil čez kanal, ampak kar naenkrat je bla že tukaj glava, pravzaprav sem jo prej čutila kot so jo oni zagledali, ker sem ležala na boku. Še par popadkov in Jaš je bil zunaj. Rezali niso, je bilo pa tako hitro, da sem se strgala, čeprav čutila nisem ... Tako vse skupaj kaka ura in pol, čeprav ne vem dejansko, ker sem bila vseeno mal out. So me ar opozorili, da naslednjo nosečnost v P takoj ko me sam mal začne zvijat
očitno nisem glih zgrajena po jusu ...

Namesto da si lomite jezik ob prebiranju sestavin v kozmetiki vašega dojenčka, si priskrbite neka...
Osnova nega

Ko postane zunaj zares mrzlo, se mnogi starši sprašujejo, kako naj oblečejo dojenčka, ko se odpra...
Osnova nega
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!