cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novemberke 2010 II. del

clock-img

01.11.2010, 14:00

clock-img

D0aisy

pencil-img

227

EA-jaz si jo ful želim, ampak glede na to, da jo v MB izvajajo samo med tednom in med 7 in 15-h, dvomim da mi jo bo uspelo dobit.

Kar se pa celic tiče, sva se mi2 odločila za zasebno hrambo pri Neocelici, paketek pa so poslali takoj in že čaka doma na uporabo.

Srečno pot v Rim, vsem ki se odpravljate!!!!!!!!!!!!!
Jaz danes še ne bi šla (zaradi datuma), potem pa lahko.

clock-img

01.11.2010, 14:40

clock-img

škorpijonček_

pencil-img

551

Simonmojca.............super. Ne vem sicer, če še pridejo datumi pregledov v poštev, pa vseeno 10.11.

clock-img

01.11.2010, 14:44

clock-img

phelps

pencil-img

816

oooo, ne morem verjet, saj nas je že kar nekaj rodilouser posted image

Jasno, nisem nič brala, samo pogledala sem seznam. Sporočam, da smo doma in se z očijem privajamo na drugačno življenje user posted image

Srečno še te zadnje dni! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

clock-img

01.11.2010, 14:53

clock-img

pikizenc

pencil-img

328

IZVIRNO SPOROČILO: zori82

imam pa eno vprašanje za vse ki ste že mamice...ko rodiš ali ti babice pokažejo kako previti, oblečti otrokauser posted image Vrjetno one to delajo prvi dan po porodu al neuser posted image user posted image user posted image

V LJ so prvi dan vse delale one, drugi dan še pokazale jutranjo nego, previjale smo same, tretji dan vse same.

clock-img

01.11.2010, 15:10

clock-img

zori82

pencil-img

365

IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

imam pa eno vprašanje za vse ki ste že mamice...ko rodiš ali ti babice pokažejo kako previti, oblečti otrokauser posted image Vrjetno one to delajo prvi dan po porodu al neuser posted image user posted image user posted image

V LJ so prvi dan vse delale one, drugi dan še pokazale jutranjo nego, previjale smo same, tretji dan vse same.

no super...hvala

evo pa sm dodala slikice v album (sobico za najino user posted image ) user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 15:38

clock-img

sara pia

pencil-img

97

Prosim za pomoč. Glih štimam torbo za user posted image , pa sploh ne vem kok mora biti oblečen za iz porodnišnice?.V kaj ste vi oblekle user posted image  oz. v kaj boste?  

clock-img

01.11.2010, 15:51

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

EA-jaz si jo ful želim, ampak glede na to, da jo v MB izvajajo samo med tednom in med 7 in 15-h, dvomim da mi jo bo uspelo dobit.

Kar se pa celic tiče, sva se mi2 odločila za zasebno hrambo pri Neocelici, paketek pa so poslali takoj in že čaka doma na uporabo.

Srečno pot v Rim, vsem ki se odpravljate!!!!!!!!!!!!!
Jaz danes še ne bi šla (zaradi datuma), potem pa lahko.

Verjetno nisi slišala, ampak prejšnji teden je sam direktor bolnice na Radiu City dal izjavo, da je EA vsekakor zagotovljena vsem, ki jo bodo želele, ne samo od 7h-15h user posted image

clock-img

01.11.2010, 15:59

clock-img

zori82

pencil-img

365

IZVIRNO SPOROČILO: sara pia

Prosim za pomoč. Glih štimam torbo za user posted image , pa sploh ne vem kok mora biti oblečen za iz porodnišnice?.V kaj ste vi oblekle user posted image  oz. v kaj boste?  

Js mam pripravljeno: body dolg rokav, žabice do pasu, majčko, kompletek hlačke + jopica (flis), copatke, bombažna kapica, flis kapica...zraven bom mela pa še dudico, pampersko, 3 tetra pleničke, povijalno plenico, deklico (če bi slučajno blo potrebno široko poviti)

clock-img

01.11.2010, 16:14

clock-img

philadelphia

pencil-img

523

Živjo user posted image  in mamice

Mi pa danes pospravljamo (moj pospravlja, jaz sem samo za moralno podporo in pa skuhala sem kosilo). Upam, da danes postavimo posteljico (čas bi že bil).

Zori midva tudi imava to previjalno komodo iste barve in pa enako previjalno blazino, ki je ful luškana user posted image . Lepo sobico sta uredila user posted image .
A spalnico že imata?

clock-img

01.11.2010, 16:47

clock-img

zori82

pencil-img

365

Spalnica prispe v četrtek dopoldan user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 16:48

clock-img

simonmojca

pencil-img

751

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Simonmojca.............super. Ne vem sicer, če še pridejo datumi pregledov v poštev, pa vseeno 10.11.

pride, pride v poštev bom popravila-dopisala kar je treba popravt.

aleunam pa če še ni rodila, bo pa kmalu in ko se bo navadila novega življenja z user posted image  (ko bosta utečena) in bo nazaj na forum prišla bo pa prevzela svoje delo nazaj user posted image . Do takrat jo pa lahko nadomeščam user posted image , verjetno se bova ravno izmenali user posted image  (teden ali dva bo rabila, takrat pa upam, da tudi jaz grem v Rim user posted image )

clock-img

01.11.2010, 16:49

clock-img

simonmojca

pencil-img

751

Spalnica prispe v četrtek dopoldan user posted image user posted image

Jejjjj user posted image user posted image user posted image  končno
upam, da bo res prišla

clock-img

01.11.2010, 17:40

clock-img

philadelphia

pencil-img

523

Jaz tud upam, da res pride. user posted image user posted image  Pa zjutraj bo prišla spalnica, potem pa te bo tvoj odpeljal še v porodnišnico in bosta dobila še novega člana user posted image . pa bo več muh na en mah user posted image .

clock-img

01.11.2010, 18:10

clock-img

zori82

pencil-img

365

hehe ja to je dober plan, sam uresničit se more...js sm takoj za, zdj je treba sam še user posted image prepričat user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 18:10

clock-img

bik

pencil-img

31

Čao user posted image

Kako ste preživele 1.11.?
Meni danes že cel dan otrdeva trebuh, vsaj 3x na uro, rok sem imela pa včeraj? Nočem panike zganjat, ima kakšna izkušnje, da so to pravi popadki?

user posted image

clock-img

01.11.2010, 18:17

clock-img

Renesme**

pencil-img

935

bik- popadki so boleči in redni...ni treba, da so fajn boleči, ampak če samo otrdeva potem to ni to...se pa lahko pripravljauser posted image

clock-img

01.11.2010, 18:19

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

IZVIRNO SPOROČILO: Nenya
Kapesanta a ti maš CTG kljub prazniku?

Jap - sem se mal bala da bojo rekli "sori, smo se zmotl, danes je praznik, hvala in nasvidenje" no pa so me vseeno priklopil, edino do zdravnika nisem nč šla, je kar babica nesla izpisi in je blo vse OK - se vidimo naslednji teden...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

01.11.2010, 18:22

clock-img

ječi12

pencil-img

920

ojla

Bik popadki,da bi bli redni je 3x na uro premalo. lahko da bo pogosteje,ampak to je premalo. more bit v približnih intervalih,pa ne sme se nehat,če se neha so samo lažni.pa pravi niso tko nedolžni zna že kej bolet ne samo trebuh otrdet....
meni se tole ne sliši kot popadki.

phelps super da ste doma,dobro se rihtajte.

a dons pa ni nobenega dojenčka,smo use noge skupi držale user posted image

js sm usta odprta držala sm spet jedla ful.zdj me pa zgaga peče-itak,tko da mleko pijem.

malo skopamo,pa večerja pa počasi ajat,js pa na kavča.
smo bli na sprehodu in je pasal zrak,pa obisk meli da smo malo čvekali.

tut dons slabo čutm gibe,sicer če požokam po trebuhu dobim nazaj odg,samo ni to to. prej sicer je blo neki poplesavanja,ampak zadnje dni precej manj kot ponavadi....bom mogla bit lepo pozorna in štet.

clock-img

01.11.2010, 18:23

clock-img

ječi12

pencil-img

920

renesme kaj še nisi šla? user posted image

clock-img

01.11.2010, 18:26

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca
kapesanta, 35, 3 , 1 , NP 20.10.10, Trbovlje  FB

pri meni ni več naslednjega pregleda, ostalo štima

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

01.11.2010, 18:33

clock-img

D0aisy

pencil-img

227

Arwenko- ful hvala si mi polepšala dan in res je nisem slišala.

Jaz pa ravnokar iz tortice, zdaj pa film gledat.

clock-img

01.11.2010, 18:39

clock-img

philadelphia

pencil-img

523

Mi imamo pa postavljeno posteljico, jupi user posted image user posted image
Sam noge pa bo treba še držat skupaj, imam še v četrtek izpit za službo (pa si še nisem nič kej ogledala, je pa kr zahteven), ne vem kako lahko od nosečke sploh kej pričakujejo user posted image user posted image .

clock-img

01.11.2010, 18:48

clock-img

simonmojca

pencil-img

751

ooo dober večer

sem se že bala, da ste vse odšle v RIM, sem kar samevala danes tukaj user posted image
zato sem pa zanazaj gledala pa seznam iskala user posted image .

No mi smo že včeraj šli po grobovih, danes sem šla samo še ob 15h na britof od pokojne tašče-maša.
Zdej pa kuham, ker je dragi prišel iz službe. Na jedilniku goveja juha, pohan sir in krompirjevi svalkci (domači) pa rdeča pesa - sem si pa naredila zalogaj za tok pozno uro user posted image , HB imam radensko v hladilniku mi vedno pomaga če je slučajno zgaga user posted image .

No ta teden, ko bom vse do konca pospravla in zlikala, si bom pa vzela čas in bom napisala recepte za tatarca in bakala - sem še dolžna od prvega srečanja ane renesme user posted image , nisem pozabila samo prelena sem user posted image

clock-img

01.11.2010, 18:55

clock-img

zori82

pencil-img

365

library user posted image user posted image user posted image no ko bo opremljeno pa še kako slikco prilimi da vidimo

simonmojca pohvalno da se ti da takole pozno kuhat...mi2 bova pa kr klobase pa sirček za večerjo (same neredilne stvari jemo)user posted image user posted image user posted image
no za recept se pa js tud priporočam ko boš mela čas user posted image

clock-img

01.11.2010, 18:57

clock-img

Renesme**

pencil-img

935

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

renesme kaj še nisi šla? user posted image

ha ha
držim noge prekrižane....sej v naslednjih 3 tednih bo tko ali drugačeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem