IZVIRNO SPOROČILO: nadinne
To je to. Mi je pa danes zatežen dan drugače...navsezgodaj sem zvedela da bom izgubila službo...mi ne bodo podaljšali pogodbe. Čez 1 leto sicer lahko pošljem prošnjo, ampak moje delovno mesto je sedaj zasedeno, drugje pa niti nimajo namena na novo zaposlovat. No saj sem pričakovala, ampak vseeno...
Tako da sedaj grem pa na en kos z nutelo...da se potolažim za ves dan nazaj.
ne se sekirati. Glavo po konci, si v pričakovanju najlepšega darila, kar jih ženska lahko dobi. Tako, da se ne obremenjuj s tem. Sem bila skoraj na enakem, a sem imela srečo, da se še mi ni videl trebuh, da sem noseča ob izteku pogodbe in sem dobila za nedoločen čas. Če bi povedala takoj bi tudi jaz ostala brez službe. Sem dobila potem večkrat pod nos vrženo, češ zakaj nisem povedala preden se mi je pogodba iztekla. in ko sem rekla, da takrat ne bi dobila podaljšano, so bili tiho...
Ampak vseeno upam, da čez eno leto najdem nekaj drugega, ker tu, joj mam taki odpor, da je joj,...
Tako, da glavo po konci, kajti dobila boš najlepše darilo in zelo boš srečna, z ostalim, pa se boš ubadala potem. sedaj sta ti in tvoj

na prvem mestu. Misli naprej in na svojo veliko carto in materinstvo, ki te čaka.