ječi12 - zaradi CR je takole: Prvič mi je odtekla voda ob 22. zvečer, ob 23 sem bila v porodni sobi, ob 1h zjutraj popadki na 4 minute, so klicali dragega da pride, potem pa nič več. Popadki na pol ure, pa spet na 4 minute, 3 minute, pa spet na pol ure, mali pa se ni spustil na vhod v kanal, tako da sem morala skozi ležati. Je minila noč, pa dopoldan, pa še vedno nič, en dohtar bolj pameten kot drug, 2x so mi delali pH-metrijo (med popadkom bebi jemali kri iz glavice, da so videl če je vse Ok), iskali tudi anesteziologa za EA, pa ga niso dobli, ob 8h zvečer pa so me le odpeljali na mizo in naredli CR. Mislim, da zadnji čas, pa še popkovnico je imel 2x ovito okoli vratu. Moj dragi pa je bil ves čas lepo z mano. Verjemi, da si tega še enkrat ne želim, pa če bi mi danes določili datum in rekli takrat pa takrat ti bomo naredli CR; grem takoj. Čeprav si želim počakati na PDP oz. še tisti dan čez, takrat ima naš sonček rojstni dan, in kar malo navija, da bi takrat dobil bratca ali sestrico. Če se prej torej ne bo kaj začelo dogajati, jim takrat pa res zatežim za CR.
Glede prevelike teže je pa tako - če se zdaj bojijo narkoze in mojega okrevanja, kaj če bo sila? Takrat pa bodo prisiljeni ukrepati in se ne bodo spraševali kako in kaj.
Sicer pa smo danes dobili obiske - vročino, drisko, kapljanje iz nosa, so položili mojga sinka v posteljo. Ob mojem prehladu, ki se me drži že ves teden, zdaj še to. Bomo že, da sem le jaz še doma, da ni sam z atijem in babico. Je obljubil, da se bo hitro pozdravil, ker se boji, da ne bi smel v P k dojenčku na obisk če ne bo zdrav.
Je malo zadremal, pa se že spet zbuja, grem še kak čajek skuhat......