IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Tiste, ki ste v Lj. rodile, starejši otroci lahko pridejo na obisk? Ali samo očiji?
Lahko pridejo tudi otroci, naj bi bili pa zdravi.
Dobro jutro,
Mi smo že pokonci, smo mogli Žana že navsezgodaj celega umit, ker mu je uspelo celo plenico nakakat da je imel vse do sredi hrbta. Tako da me je čisto zbrihtalo. Zdej pa spi in mislim da imam ene 3 ure do budnice. Sem pa prav happy, končno se je ponudba mleka malo uskladila z povpraševanjem in nimam več občutka da hodim okoli z dvema bombama ki jih bo vsak čas razgnalo. Pravo olajšanje.
Čestitam Bucka13 za punčko.
pajac nič še rodit, bomo preveč pogrešal tvoje poste . Ma bomo že preživeli, gremo, zmigaj se že v RIM.
Simonmojca V LJ dobiš vsak dan svežo spalno srajco, 1 mrežaste hlačke, 1 brisačo. Jaz sem bila ravno čez vikend-praznike jim je malo zmanjkovalo ampak drugače če prosiš ti verjetno prinesejo tud več. Drugače od svojega sem porabila mrežaste hlačke, Vatirance (zakon, sploh če si šivan, jih še danes uporabljam), moj mi je prinesel še dodatno brisače, mi 1 ni bila zadosti. Drugače dobiš 1 paket vložkov, notri jih je 40 ampak niso ne vem kaj, meni niso ustrezali. Ko sem bila jaz tam smo imeli zelo vroče not, tako da svojih oblačil nisem rabila. Mogoče daj notri samo kakšne nogavice, nedrček za dojenje (srajce so kar grobe) in blazinice za v nedrček. Pa na copate ne pozabi, tam dobiš plastične natikače. Drugače pa meni je zelo prav prišla tudi duda za malega, ker si je celo pest drugače stlačil v usta. Drugače pa če kaj pozabiš ti lahko tvoj prinese ko pride.
Grem si naredit zajtrk,dokler je še čas. Lep dan in če gre katera v Rim srečno.